- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nero2000
csendes tag
válasz
gazdriver #693 üzenetére
Szia! Én most vásároltam használtan egy ilyen PNA-t, én tettem fel pár sorral feljebb a képeket, amin látszik, hogy csak az ikonok vannak a menüjében. A lényeg, szétszedtem, nekem is úgy van bekötve az akksi mint a Tiéd, nekem az akksi csak két vezetékes és rá van forrasztva az alaplapra. Nem a gyári akksi van bent, egy 1700mah-as, tehát cserélték, de gyárit nem láttam én se sehol. A tiéd működött rendesen előtte? Milyen navigáció volt fent rajt? Nekem igo8 jól müködik, csak a háttérvilágítás mindig kikapcsol, átvált energiatakarékos módra. Az igo8-ba hiába állítom folyamatos háttérvilágításra akkor is kikapcsol. A PNA menüjébe nem tudom állítani, mivel csak ikonok vannak és nem reagál semmire. Hát ez van! Ha tudsz valamit légyszi írj! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest