Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jagada

addikt

válasz kovacsa #216 üzenetére

huhh mennyi kérdés!!!!
    Nem vok szaki inkább maki :))

-ezt a 2x böködős dolgot nem tuttam kiküszöbölni majd a sok újonc kiókumulálja hogy kell :DD
    -ilyen visszalépéses dolgok vannak, mer némely progi úgy van beállítva, az az igazság
    hogy ezek a prg-k eredetileg pda-ra készültek, és nem telepítve vannak csak másolósak ahogy te is használod ebből is adódhatnak a problémák
    -a loderunerhez telepíteni kell a gapit!!!! mán írtam telepítendő mappa!! ez egy directx pocketpc-re!! be is kell álítani hogy emuláljon a felbontásra!!
    -el tudod rontani ne turkájjatok a winfosba gyerekek vagy elveszem tőletek a pna-t!!!!!! :((
    -le lehet menteni nekem is le van activesync-el lehet backup-ot készíteni!! buzerálás előtt javasolt!!! egyébként activesync-el lehet visszaállítani is, én spec eccer felraktam egy újabb 720-as ResidentFlash-ét mer azt írták hogy az újaknak erősebb a fényereje és kiváncsi voltam, hogy szoftveres a dolog vagy hardveres.
    - azé biztonságosabb az SD kártyás megoldás igaz 720 esetében nincs is más lehetőség...

A WINFOST CSAK HOZZÁÉRTŐK MACERÁJJÁK (tuggyátok, mer elveszem a pna-t!! :((( )

a skin-em elvileg kárt nem okozhat a kütyükben, de felelősséget nem vállalok, a sok vállalkozókedvű embürke úgyis bele fog turkálni a dolgokba :K én is így keztem el skint készíteni, leírás nem lévén a saját kútfejemből merített tudás és logika alapján sajátítottam el a csínnyát bínnyát

Új hozzászólás Aktív témák