- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
jogyerek001 #596 üzenetére
Rick4 szakértője az N470-nek.
Esetleg próbáld priviben megkérdezni tőle. -
jogyerek001
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám elővarázsolni a WinCE felületet egy Wayteq 470-en?
Előre is köszike! -
gote63
csendes tag
Segítségeteket kérem. Nekem is egy N720BT van. Az 582 hozzászólásnak megfelelő menű jön be a készülék bekepcsolásakor. Párosít menűpontra kattintva 90-ről visszaszámol, de nem talál egy készüléket sem meg. Már próbáltam több készüléket is, Sharp, Samsung, Nokia. Mit csináljak?
A másik problémám, hogy a 538 hozzászólásnak megfelelően mejelenik az aló részen az MP3 Player felirat. Lehet innen aktíválni esetleg a lejátszót?
Előre is kösz a segítségért -
Kutyuu
csendes tag
Háát,
ez a doksi ellentmond ennek:
http://pdaplus.hu/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=1092
[I]
"Egy gyors felsorolás, hogy mi is fut winCE oprendszeren ebben a témában:OZI, Russa, PTGmap, gpsVP, PocketMV, Garmap, GPstuner, chtigps, smartmap, Inavi, RichesseGPS"
[/I]Írtam a szerzőnek, kiváncsi vagyok...
-
snowdog
veterán
A PDA-hoz készült programok többsége nem megy PNA-n. Ezek szerint a GPSTuner is egy ilyen program.
"...GPS Tuner is a revolutionary Off-Road Navigation application for your Windows Mobile powered PDA (touch sensitive screen) or Smartphone (not touch sensitive screen). ..."
-
Kutyuu
csendes tag
Bocsánat, a privi nem annak szólt, hogy valami belső/zárt dolog ez, csak ha jól tudom,
nem kifejezetten támogatott a wrz téma, ezért nyomtam a válasz ottTehát ha valakinek van ötlete GPSTuner ügyében, kiváncsian...
-
Kutyuu
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy N720 SI-vel felspécizve,
és szeretném rá feltenni a GPSTunert (gpstuner(dot)com - Geocachingra, magyar EOV koordinátákra, meg sok egyébre tök jó).
Próbáltam ActiveSync-el feltenni rá, fel is ment, de nem indul el, .Net -re panaszkodik.
Ekkor megpróbáltam feltenni a GPSTuner által kért .NET CF 3.5 -öt, de arra azt mondta, hogy fent van egy frissebb.Van ezeknél valami trükk, amitől mennek a PDA-ra írt programok a "buta" WINCE-n is?
Hogy lehetne futásra bírni a fenti programot?
(Egyébként ajánlom mindenkinek, akit a Geocaching, túrázás, google maps témakör nem hagy hidegen...) -
PLaci58
addikt
válasz
GA-BIKA1975 #584 üzenetére
Nekem is van egy eladó N720BT
-
GA-BIKA1975
csendes tag
hello mindekinek nekem van egy n 720 -am úgynevezett"mezei" nincs rá szükségem igy hát el adnám ha valakit érdekel jelentkezzen.
-
jagada
addikt
válasz
Kertész Öcsi #581 üzenetére
akkor az csak mezei N720 leszen
-
PLaci58
addikt
válasz
Kertész Öcsi #581 üzenetére
-
PLaci58
addikt
válasz
Kertész Öcsi #579 üzenetére
Öcsi!
Az N720-nál a főmenü / BlueTooth menüpontban lehet párosítani a telefonkészülékkel.
Telefononnál engedélyezni a BT-t, láthatóságot bekapcsolni és kerestetni a BT-s eszközöket. A PNA-n BT/ párosítás. Amikor megtalálja, a telefonon be kell adni a "8888" PIN kódot és létrejön a kapcsolat. -
Kertész Öcsi
csendes tag
N 720 - nál a bluetooth ot szeretném bekapcsolni de nem igazán értem, hogyan.
-
ha5aws
tag
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Egy másik dolog is az eszembe jutott. A riks 3.2 ben volt egy olyan, hogy amikor elvettem a töltést 10 mp múlva kikapcsolt. A Swd féle verzióban ezt hol lehet bekapcsolni?
Üdv: Gábor
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Nagyon leült a lista, vagy nálam nem működik?
Kinek milyen tapasztalata van a következővel. Ha a hátsó telep kapcsolóval indítom és a Igo 8 azonnal indul, nagyon szuper, nem szaggat nem lassú. Viszont ha PC kapcsolat és egy két progi használat után indítom a navit, időnként teljes leállásig képes megakadni. Kilépek megnézem a taszkokat, nem fut semmi a háttérben, mégis nagyon lassú, a 3d képek csak döcögve, vagy egyáltalán nem jönnek be. Természetesen kikapcs- bekapcs után megy. Mit kéne még kilőni, hogy ne kelljen kikapcsolgatni.
Üdv: Gábor -
ha5aws
tag
Nagyon köszönöm a segítséget!
Jól működik...
Bogarásztam a commanderrel a navit, de nekem sem sikerült rájönnöm az FM-et mivel lehet előcsalni. Végül is ki lehet menni a win felületre és elindítani, de nem olyan elegáns mintha a menü gombot használnánk.
Ha már FM. tettem pár mérést a szerkezettel. A térerő amit produkál elég jónak mondható, (ha ez mond valamit -65dBm kb. 1m távolságból). Ami viszont a modulációt illeti, vigyázni kell vele. Kb fél-háromngyed hangerőnél (mérmint a navin) nagyobb beállításnál erősen túlvezérli a modulátort. Mérés szerint 90KHz-nél is magasabb löketet produkál amit az autórádiók de egyéb műsorvevők sem tudnak feldolgozni. Szabvány szerint a max löket 75 KHz. Ezt kb. fél hangerőnél produkálja. Érdekes, hogy nem hallani olyan hangosnak mint a műsorszóró adók, de ez a adás oldali kompresszió miatt van amit a navi nem tesz meg. Frekvencia pontossága jónak mondható, nálam +5 kHz-el tér el a mutatottól de ez a sávszélességbe belefér. A pilot jel nagysága egy kicsit nagy a szabványos 10% helyett 14-15%. Ebből adódhat, hogy egy pár készülék enyhe sziszegéssel pihen csend helyett. Elégtelen pilot szűrés. Mindent összevetve jónak mondható, ennyi pénzért egészen használható.
Elnézést, ha hosszúra sikerült, de még ezzel a részével senki nem foglalkozott.
Mégegyszer köszönöm a skin-t és a segítséget.Üdv: Gábor
-
vimre
tag
-
msajt
csendes tag
[L:%3Ca%20href='http://data.hu/get/1216190/Riks_3.4c_mod2_SwD_M.zip.html'%3E%20http://data.hu/get/1216190/Riks_3.4c_mod2_SwD_M.zip%20%3C/a%3E][link][/L]
-
driver18
tag
Sziasztok,
Pár napja vettem egy n770bt-t, és most nézegetem. Nincs benne memóriakártya, csak az alap 2 gb rom. Hogyan lehet erre zenét, vagy videót másolni? Hová kell pakolni, hogy a cucc lássa is?
Köszi
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Próbálom a BT menüt előcsalogatni, de nem sikerül. Riks skint használom, elvileg benne van csak nem a 720-ra. Tudna-e valaki segíteni?
Köszi: Gábor
-
msajt
csendes tag
számológép: ui_igo8 \ 480_272 \ ui \ advmenu_480_272.ui
"<BUTTON btn_CScalcunknow template=footer4_2 text="Calculator" onrelease='START_APPLICATION "\SDMMC\calculator.exe" ""' hide>"
Mp3: ui_igo8\480_272\ui\navigatemap_480_272.ui
" <BUTTON btn_CSMP3 template=footer4_3a z=3 text="MP3\nPlayer" onrelease='START_APPLICATION "\SDMMC\MP3Player.exe" "", PREVSTATE' hide>
az sd gyökeréből indítja
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy a Riks 3.2-ben az MP3 és a számológépet hol indítja a skin. Melyik file-ban keressem?
Köszi: Gábor
-
dudibá
csendes tag
ma vettem Anyósomnak is egy Kütyüt, és én eddig abban voltam hogy nekem 720-om van. De 770. :-)
És most van még egy a családban. És ezen is fut frankón a igo 2006.
Király. -
msajt
csendes tag
"Azért nem jelenik meg, mert a gombok megjelenése a gép azonosítójától függ. Amit én készítettem, az az eredeti gépeken kívül csak a Wayteq N770BT-hez jó, mert annak az azonosítójához rendeltem hozzá a gombokat."
Már megjelennek a gombok (fentebb kép) a bluetooth működik is, az fm transmitterel van gondom.
Köszönöm a munkádat
-
snowdog
veterán
pontosabban : fm transmitter; gps/tmc; mp3 player; bluetooth igy nézne ki.
720 on alapbol nem jelenik meg .Azért nem jelenik meg, mert a gombok megjelenése a gép azonosítójától függ. Amit én készítettem, az az eredeti gépeken kívül csak a Wayteq N770BT-hez jó, mert annak az azonosítójához rendeltem hozzá a gombokat.
sygic drivehoz is jók az igo térképjei? abban van teherautó mód, nekem arra van szükségem
Akkor sem mennél vele semmire, ha elfogadná az igo térképeket, mert az igo térképek nem tartalmazzák a szükséges adatokat (súly, magasság, és egyéb korlátozások).
igaz, bár érdekes, hogy rengeteg újonc navija indul éppen Párizsból
Ez azért van, mert Párizs a világ közepe! -
fueled18
tag
köszi szépen, már én is nézegetem.
abban még tudnál segíteni, hogy hogyan tudok ebbe az SI skinben taláhlató naviszoftverek alá térképet rakni? mert mindegyikben csak magyarország van, de nekem kellene másik is. Van itt hon igo 8.3.2 is meg igo 8 is. azok térképét hogyan lehetne felhasználni? sygic drivehoz is jók az igo térképjei? abban van teherautó mód, nekem arra van szükségem
-
PLaci58
addikt
válasz
fueled18 #551 üzenetére
Ez egy indító ikon programja az ini fájlban:
ICONXPBUTTON
x = 16 # ikon helyének koordinátái a kijelzőn, bal felső sarka
y = 140
Command = \sdmmc\navi\SygicDrive7.52\7.528\DRIVE\Drive.exe #indítandó program
SizeNormal = 48 #ikon mérete
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\sygic.ico #ikon helye és neve
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\sygic.ico #lenyomott ikon helye és neveTEXT # az ikon alá írandó szöveg helye
x = 24
y = 190
Text = Sygic #maga a szöveg
Color = FFFFFF #szöveg színe
FrameColor = 000000
Size = 14 #betü mérete
Weight = 600 # betü vastagsága
CreateFont -
fueled18
tag
Sziasztok!
valaki meg tudn mondani, hogyan tudok parancsikonokat kirakni az asztalra ebben az SI skinben? és hogyan tudnék eltávolítani?
-
ha5aws
tag
válasz
fueled18 #546 üzenetére
Szia!
A PLaci féle SI 1.3.2. ben lévő navik-ból nekem az Igo minden verziója megy, a Mio 3.3, a Sygic Drive az SzNyt és az OziCe is. Jó a Russa is, csak kezelni kéne megtanulnom.
A Navitel elindul, de nincs GPS, nem lehet beállítani a vevő portját és a sebességét a 770-hez.
Üdv: Gábor -
fueled18
tag
sziasztok!
Valaki meg tudná mondani ekem hogy iGO8-on kívül más térkép s felmegy egy Iensa 720 BT-re? Sry a láma kérdésért még kezdő vagyok ebben a témában.
Mert találtam egy Sygic Mcguider 7.7 nevű térképet, kipróbálnám.Esetleg az iGO 8-at hogyan tudom frissíteni? Meg van a 8.3.2-s verzió csak rá kell rakni az sd karira a régi helyére?
Még valami: valaki nem tud egy olyan navigációs progit ami tudja, ismeri a teherautókra vonatkozó súly, illetve magasság korlátozásokat? Nagyon szükségem lenne rá!
Köszönöm!
-
PLaci58
addikt
Hali.
Valaki csinált már rom frissítést N720-on? -
calambo
csendes tag
bp v480 folyamtos ujratervezés hogy lehet megakadályozni?
-
msajt
csendes tag
Kicsit eltájoltam magam.
Én az igo alól valo fm elérést boncolgatom, snowdog skinjével.
PLaci58 erre nem tudsz esetleg valami megoldást?
-
PLaci58
addikt
-
msajt
csendes tag
720 bt-n csak a bluetooth működik ,legalábbis nekem.
De ez is csak úgy,hogy átírtam az elérési utat meg egy két apróságot.
Sajna a 720 -on nincs külön volume.exe mint a 770 en.
Egyébként az mp3 lejátszó mellet van a helye.
pontosabban : fm transmitter; gps/tmc; mp3 player; bluetooth igy nézne ki.
720 on alapbol nem jelenik meg .
A probléma megoldása engem is érdekelne.
Talán integrálni lehetne a 770 volume.exe alkalmázását . -
vwlaci
csendes tag
Sziasztok, Intensa 720 bt van.
Kipróbáltam midkét skin már(Jagada, si...)
Minden szép és jó de hol találom ilyenkor benne az Fm transmittert??
Csak a gyári menüben van, És én pont azt használom a legtöbbet, persze az igo8 után.
Valami ötlet. Köszi valaki. -
Lez64
csendes tag
Bocs, az előbb lemaradt: köszi szépen a RF-t!
A leírtak alapján nem nyúlok egyből hozzá, de érdekel, h a rom-ot hogy (és honnan) lehet frissíteni. Jelenleg egy szakinál van, Ő segít PDA-ra átalakítani. Remélem az alap problémával is tud majd mit kezdeni, ha nem ...
ebben az esetben úgy gondolom érdemes lesz elővenni a rom frissítését.
Egyébként Neked mennyi idő alatt indul el a rendszer a kütyün? Nálam kb. 5-10 perc is eltelik, mire feléled. Ez normális?Szia:
-
Lez64
csendes tag
Szia PapaLaci!
Örülök, h itt vagy!
A ResidentFlash-t letöltöttem onnan, ahonnan javasoltad. Sajna nem változott semmi
Ezért gondoltam, hogy lista alapján egyesével ellenörzöm a fájlokat (vagy, ha kapok anyagot újra 'töltöm' az egészet. Azt nem tudom, h A RF-en kívül mást lehet-e átírni, de majd kiderül!Szia és köszi:
-
Lez64
csendes tag
válasz
GA-BIKA1975 #524 üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy menet közben átállítottad a kártya oldalán a zárat?
-
Lez64
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne az N720BT-ben található összes fájl listájára, hogy mi az amit kitöröltek az enyémből. Tud valaki segíteni ebben?
Amennyiben igen, megoldható, hogy a hiányzó fájlokat átküldje nekem?Előre is köszönöm szépen!
-
GA-BIKA1975
csendes tag
sziasztok intensa 720-szal bajlódok frisítés.ajánlották hogy töröljem a régi igo-t és úgy tegyemrá az ujat.le formáztam a kártyát és nem tok rátenni igo-t tud e valaki segíteni??
-
ha5aws
tag
Szerintem a kondi egyszerűen leszakadt. Tapasztalat, hogy ezek az alkatrészek nem szoktak elfüstölni, ugyanis nem megy át rajtuk teljesítmény. Valamilyen hidegítő kondiról lehet szó 1-10 nF nagyságrendben.
Próbálj a bekapcsoló gomb felől kiindulva a teljesítmény alkatrészeken mérni. Az inverter tápfeszültségét valamilyen komolyabb tranzisztor kell, hogy kapcsolja, annak a környékén is el lehet kezdeni a keresést. Ha esetleg leesett a készülék, nézd meg a processzor időalap kristályát, nem zörög-e. Esetleg az áramkörön szkóppal, ha van.
Bocs hogyha hosszúra nyúltam.Üdv: Gábor
-
msajt
csendes tag
-
PLaci58
addikt
Bekapcsoláskor, töltő nélkül változni kéne a feszültségnek az akksin. Az kb 350mA-es terhelés. Nekem villan a kék LED bekapcsoláskor.A 4,2V az ok. a feltöltött akksinál.
A kapcsoló nincs felszakadva? Érdemes megmérni, hogy átmegy-e rajta a táp.Olyan mintha nem kapna tápfeszt. A "hiányzó" alkatrésznél mért feszültség tényleg kondira utal és a töltő "zaja" lehet amit mérsz.
Nemigen van ötletem. Elég komoly belső tápja van ezeknek, ami az akksiról állítja elő a működéshez a feszültségeket. -
ZoxNS
csendes tag
Placi58,
Nem lehet bekapcsolni semmi féle képpen, nem változik a fesz. mikor kapcsolgatom a kapcsolót. Se hang se kijelzővillanás.
Mikor toltésen van, az akksin 4,19V van, mikor a töltő ki van húzva akkor 4,16V. A töltő üresjáratban 5,19V-ot ad.
Kis ideig világit a piros led, mikor lemerül az akksi egy kicsit, utánna meg zöldet. (mikor be van dugva a töltő)Zoli.
-
ZoxNS
csendes tag
hello msajt!
Állitod, hogy "A meg jelölt helyről nem hiányzik alkatrész." ezt a saját gépeden nézted, vagy a képről nézted ki?
Szerintem 99% hogy ott volt valami. Mértem a 2 kontaktus között a feszültség rendes állapotban 0,009V mikor meg rajta van a töltő, akkor 0,99V.
A töltö fesz. 5.2 V, az akksin 4,15V van... -szóval a töltés működik... de a többi nemZoli
-
Lez64
csendes tag
Papalaci!
Bemásoltam a ResidentFlash-t, nem változott semmi (sajnos)
A gép viszont műkszik, talán azért is, mert rájöttem, hogy itthon - a lakásban - nem szabad bekapcsolni. Ilyen használatok után hülyült meg a pozicionálás. Azóta semmi baja. (egyébként a Save-t is töröltem a biztonság kedvéért)
A hiányzó 'aláírások' miatt pedig majd csinálok egy-két felvételt és elküldöm, hátha segít.Szia
Lez64 -
msajt
csendes tag
Nálam is volt hasonló probléma a töltő aljzata csúszott be,ami miatt szét kellet szednem.
Sajnos az én gépem is így néz ki szétszedett állapotban olyan mintha már lett volna buherálva de ez a gyári állapot.
A meg jelölt helyről nem hiányzik alkatrész.
Nálam a forrasztásokat kellet megerősítenem a töltő csatinál mert felszakadt. -
ZoxNS
csendes tag
Kösz a választ, PLaci58,
Mértem az aksit, minden ok, 4 V körül van a fesz. és töltéskor kigyullad a zöld led, mintha tele lenne. De csak ennyi. Tovább meg se nyekken. Különben van egy N410-em, annak a töltőjével is ugyan az a helyzet. Nem kellene az akksiról mind a 3 drótnak bekötve lenni , hogy a gép "tudja" hogy mijen szinten van az akksi?
Azt meg nem állithatom, hogy az a "rész" nem volt a ragacson, mert nem is gondoltam arra a szetszedeskor, hogy esetleg letépődhet valami, csak utólag vettem észre a hiányt, időközben le is eshetett...Csak azon a helyen látszik a cinezésen hogy mintha lett volna ott valami...
Zoli.
-
vimre
tag
NNG honlapján van 8-hoz leírás. (ha jól tudom).
Ott van: iGO8 kézikönyv
(bár ha valaki ez alapján megtanulja kezelni...)
-
PLaci58
addikt
Szia.
Megmérted az akksit?Amit leírsz az arra utal, hogy nincs feltöltve.
Nem lehet gond a töltővel vagy a konnektorral?A kijelző akkor szokott kikapcsolni, ha gyenge az akksi töltése. USB-n is lehet tölteni PC-ről, csak nagyon lassan töltődik fel.
Ilyesmire utal, hogy nem világítottak a ledek.
Séma nincs. Ha jól emlékszem nálam is beforrasztva van az akksi.
Ha szétszedném se tudnám megmondani mi hiányozhat onnan :-)
Nem hiszem, hogy leesett, mert akkor ott lenne a felhajtott ragacson. -
ZoxNS
csendes tag
Sziasztok srácok!
Átolvastam a fórumot keresztül-kasul, nagyon sok hasznossat találtam és tanultam, úgy tartom, hogy itt talán tud valaki segiteni az én gondomon is...
Arrol van szó, hogy van egy "halott" Wayteq N720-om, de nem a különféle szoftver miatt, hanem egy nagyon furcsa hardver hibát találtam benne...
A gép újkorától működött, igaz, párszor megtörtént, hogy elvesztette a kijelző megvilágitást, meg a töltést jelző piros/zöld led nem égett, de azt valami kis kontaktus hibának számitottam, és nem is vettem vészesnek. Egy reggel miután egész éjjel a házi töltőn állt, be akartam kapcsolni a kütyüt, de semmi... nem reagát semmire. Mivel lakhelyem közelében nincs olyan szerviz amely ijent javit, szétszedtem.
Meglepödtem először mikor megláttam az akku csatlakoztatását a PBC-hez (direkt a lapra van cinezve a 2 drót, a 3-dik meg az akku tövében le van vágva), a fehér csatlakozó meg üresen áll. A második dolog amit észre vettem, hogy egy "valami" smd rész hiányzik, a mechanikus kapcsoló felett. ( látszik, hogy valami oda volt cinezve)
A fentieket a hozzácsatolt képen lehet látni.
Az én kérésem meg az lenne, hogy ha valakinek lenne shémája az n720-as nyomtatott áramkörétől, vagy ha szétszedné a kütyüjét és le tudná nézni hogy mi lehet az a "smd elem", akkor hállás lennék hogy elküldje privibe azt az adatot.
Előre is köszönöm!
Zoli.PS. A gépet vadi újan vettem, boltból, szinte nem akarom elhinni, hogy igy jött ki a gyárból...[/IMG][/L]
-
Lez64
csendes tag
Nnnnna...
Az erkélyen végre megtalálta magát
Azt hiszem Bp pedig a resetek miatt jött elő. Most műkszik, de holnap kipróbálom élesbe. Egyébként a navigációs rész használatához találok valahol leírást?
A másik témával kapcsolatban pedig a Save törlése pontosan mit jelent? Az egész mappát töröljem vagy csak a tartalmát?Üdv.:
Lez64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged