Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ha5aws

tag

válasz msajt #572 üzenetére

Nagyon köszönöm a segítséget! :R Jól működik...
    Bogarásztam a commanderrel a navit, de nekem sem sikerült rájönnöm az FM-et mivel lehet előcsalni. Végül is ki lehet menni a win felületre és elindítani, de nem olyan elegáns mintha a menü gombot használnánk.
    Ha már FM. tettem pár mérést a szerkezettel. A térerő amit produkál elég jónak mondható, (ha ez mond valamit -65dBm kb. 1m távolságból). Ami viszont a modulációt illeti, vigyázni kell vele. Kb fél-háromngyed hangerőnél (mérmint a navin) nagyobb beállításnál erősen túlvezérli a modulátort. Mérés szerint 90KHz-nél is magasabb löketet produkál amit az autórádiók de egyéb műsorvevők sem tudnak feldolgozni. Szabvány szerint a max löket 75 KHz. Ezt kb. fél hangerőnél produkálja. Érdekes, hogy nem hallani olyan hangosnak mint a műsorszóró adók, de ez a adás oldali kompresszió miatt van amit a navi nem tesz meg. Frekvencia pontossága jónak mondható, nálam +5 kHz-el tér el a mutatottól de ez a sávszélességbe belefér. A pilot jel nagysága egy kicsit nagy a szabványos 10% helyett 14-15%. Ebből adódhat, hogy egy pár készülék enyhe sziszegéssel pihen csend helyett. Elégtelen pilot szűrés. Mindent összevetve jónak mondható, ennyi pénzért egészen használható.
    Elnézést, ha hosszúra sikerült, de még ezzel a részével senki nem foglalkozott.
    Mégegyszer köszönöm a skin-t és a segítséget.

Üdv: Gábor

Új hozzászólás Aktív témák