- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
sziasztok. van 1 olyan gondunk, hogy haver srác most vett egy intensa 720B-t. és nincs memókártya olvasólya egyenlőre.Lecsontozott IGO8-at ( csak magyar térkép ) akartunk neki rátenni de a gép az active sync nélkül megsem látja. ezzel meglátja a készüléket de tetü lassu a másolás(kb 10 perc alatt 5 mega ). ennek mi lehet az oka? mit tudunk vele csinálni amig nem vesz kártya olvasót? jah és a gyári memókártyára akarjuk ráműteni az IGO-t. előre is köszi a segitséget.
-
stev65
tag
Már csak egy 8GB-os kérdésem maradt!
Kezeli ezt a nagyságu SD karit a n720?
Van olyan weblap ahol úgy árulják hogy állítólag kezeli, de nemigazán merek hinni nekik. -
stev65
tag
Sziasztok!
Intensa 720-am van és azt szeretném tudni hogy kezeli a 8GB-os SD karit vagy sem. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Jagada májsztró köszi a skin-t tutin müxik, csak a russia progit nem sikerült magyarítanom. tudsz rá megoldást?Üdv.
-
fueled18
tag
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Rick4
félisten
A másikba is betettem, hátha így hamarabb lesz megoldás:
N410-esre akartam egy Csablak féle SI-t tenni, de nem akar jó lenni, holott mindent jól csináltam. az Yfap20.zip le lett mentve Sd-re. Hogy tudok erre gyári romot visszatenni? -
PLaci58
addikt
Nincs gondom a tartójával. Egyszer beállítottam és kész. Nem szoktam hajlítgatni menet közben :-) Az N770 könnyen kipattintható a bölcsőből, az N720-at mindíg bölcsővel együtt kellett lecsúsztatnom.
N770 N720
üzemidő : 4 óra, 3-3,5 óra
készenlét: 20 nap! 25-30 óra!Nekem van eladó N720BT-m
-
Rucov
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
PNA vásárlás elött állok és nem tudom ,hogy melyiket válasszam a N720 és N770 közül.
A pontos specifikációk érdekelnének és tapasztalaitok , hogy melyik a jobb.
Első sorban csak navigálásra használnám.A válaszokat előre is köszönöm.
-
PLaci58
addikt
Riks4
Szerintem ér!
Azon lehet vitatkozni, hogy mennyit :-)
Ugyanazt tudja a 2 készülék. 2 GB SD-vel ugyanúgy megy minden és nem lassabban!
Arról nem beszélve, hogy az N720-nak jobb a windowsa!
A 2.0 keret rendszer helyett 3.5 van benne és azzal simán megy az SDwifi kártya, az N770-el pedig meg se mukkan.N770: jobb fényerő, 2 GB rom az előnye, nem merül le készenléten
N720: szebb kivitel (C forma), jobb windows, jobb autós tartó, jobb töltő,nemcsak usb-n tölthető, kikapcsoló gomb, hangerő szabályozó gombHirtelen ennyi
-
PLaci58
addikt
jagada!
Mégse vettél 770-et?
Összejöhetnénk egy sörre és elmondanám, mi a baj a skined indításával :-)
Feltehetnék egy 720BT-re készült SI-t, de úgyis azt mondanátok, hogy az a ronda kék háttér van benne
Szerintem az jól látható és áttekinthető a 720 gyenge fényerejével is.
Ha valaki tud 720 BT-re javított romot, az érdekelne.
Egyébként van egy eladó N720BT-m (4 hónapos, hibátlan, fóliás, gyári állapotban), 25-ért.
2 GB-os SD-vel 30.Még annyit a sok teherautós érdeklődőnek, hogy az igo sosem kezelte a súly magasság és egyéb adatokat!
Egyedül a megengedett maximális sebességet használta az útvonal idejének kiszámításához.
Teherautókra, kamionokra vannak spéci programok rohadt drágán, amik már ténylegesen kezelik a behajthatóságot is (pl. Truck Navigator). -
ujozs
csendes tag
Sziasztok!
770BT belső memóriából tudom futtatni a 8.3.xx verziót. De nem wince felületről hanem a saját klaszikus menüjéből.
Köszönöm!
-
gyurma25
csendes tag
sziasztok. Segítsetek :-( Vettem egy N770pda-át szoftver nélkül. És én magam probálok felrakni rá térkép szoftvert. De nem tudom egyszerüen. Felrakom a programot és nem indul. Miért? vagy hogy kell? segítsetek. Elég kezdő vagy. Milyen fájlal kell elinditani? vagy milyen kiterjesztéssel? vagy nem is tudom :-( A 3.3 pna programot probálom felrakni de nem megy.
-
snowdog
veterán
Mivel a topik címe erősen befolyásolja, hogy ki látogatja ezt a topikot, nem hiszem hogy pont itt keresnének 800x400-as data.zip-et.
Viszont aki nem járatos a témában, és letölti a számára teljesen feleslegesen nagy 24 MB-os fájlt, az meg nem érti a helyzetet. Ezért tettem a kiegészítő megjegyzést. A te beírásaidból a méretek nem derültek ki.
A 353.hsz megtalálod a 3 felbontást támogató data.zippet.(ugyanezt raktad be az előbb)
A tiédet nem töltöttem le, sőt még csak az általam ajánlottat sem, csak olvastam róla, számomra nem igazán derülhetett ki, hogy a kettő azonos. -
-
Tom-y
csendes tag
Innen letölthető a javított data.zip:
[link]Ezzel megszűnik az újratervezés bug.
-
Tityesz
csendes tag
Kerestem itt:
jagada skin intensa wayteq N720 v.1.0
de már nem találtam..
Fel lehetne még egyszer tenni !!
Köszönöm... -
Tityesz
csendes tag
Sziasztok..
A segítségeteket kérném....
Nem rég vettem egy Wayteq N770-et és IG8-at szeretnék rá telepíteni..
Honnan tudnék letölteni, vagy hozzá jutni olyan verzióhoz ami fut rajta ?
Előre is köszönöm...Üdv. Feri
-
cybergsm
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy intensa 770BT-t és nem sikerül ráimádkozni az ájgó8-at...
Pedig olvastam mindent.... -
Tom-y
csendes tag
Szia!Ez az újratervezéses problem egy ismert bug.JetMouse már elkészítette a javított data.zip-et.Azzal már tökéletes a szoft.Ha kell,elküldöm.Törlöd vagy felülírod az eredeti data.zippet.Annyi "szépséghibája" van csak,hogy mindössze 4 felbontásban készült el.Szerencsére a 480*272-es bent van.
-
jagada
addikt
válasz
fueled18 #334 üzenetére
Ez mindent elmond hogysmint:
#206"Jagada iGO-jára nincs most szükségem"
a csomagomban NINCS IGO!!!!"vagyis azt szeretném ha úgy működne a pna mint amikor bekapcsolom a számgépet és bejön a winfos( asztallal, ikonokkal az asztalon, startmenüvel.)"
na pont erről szól a skinem és nem az IGO-ról (mivel az nincs is benne)!!!szvsz jó lenne ha visszaolvasnál kicsinyt!!
-
ujozs
csendes tag
HAlihó!
2 kérdésem lenne
Intensa 770 BT NAV N GO IGO 8 8.3.2.64.873 -al
Találkozott e valaki olyannal ,hogy beállít egy célt és fizikálisan megy az autóval a cél felé a navigáció segítségével (tehát nem a székben ül és berepülés vagy szimuláció).
Mielőtt még oda érne a célhoz az utolsó esemény (kereszteződés, elágazás, stb) után mikor már csak annak kéne következni hogy pl 300 m a célig aztán 100 m, és végül megérkeztél a célhoz ahelyet el kezd frissíteni mintha elvesztette volna az útvonalat, de nem találja meg újra és ha elhaladtál a cél mellet akkor talál rá magára de akkor már azt mondja hogy fordulj meg.
Nem tudom mennyire voltam érthető.
2 kérdés:
8.0 xx verzióból próbáltam áthozni a saját poikat.
Ugya a 8.0.xx verziónál egyszerűen másoltam a SAVE könyvtárat és ha újra egy 8.0.xx verzióba bemásoltam ott látta a poikat, viszont ha ugyanezt megycsinálom és 8.3.1 xx vagy 8.3.2.xx verzióba bemásolom a SAVE könyvtárat nem látja meg a saját poikat.
Köszönöm előre is . -
fueled18
tag
sziasztok!
bocs, hogy megint írok, de nem igazán tudom, hogyan rakjam fel jagada csomagját a gépre.
Még mondjuk meg sem próbáltam mert nem tudom hogyan kezdjek bele.
Jagada iGO-jára nincs most szükségem nekem csak a szeretetcsomagon belüli jagada mappa tartalmára lenne szükségem. Csak azt akarom felrakni és használni. Hogyan telepítsem?
A másik, hogyan tudom elérni ennek a Windows CE 5-nek a startmenüjét( ha van ilyen).
vagyis azt szeretném ha úgy működne a pna mint amikor bekapcsolom a számgépet és bejön a winfos( asztallal, ikonokkal az asztalon, startmenüvel.)köszi a segítségeteket!
-
truszeka
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy nagy gondom iGO8-cal.
A vas: MyGuide Navigator 6500 XL, Windows Mobile 2003 SE
iGO: 8.3.1.57021 (2008 szept 25)Jelenség: ha megnyomom a PDA standby gombját - kikapcsolom a gépet - akkor kilép az iGO 8 is. Volt egy régebbi verziós iGO8-am is az nem csinállt ilyet.
Tud nekem valaki valami épkézláb ötletet mondani.
Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv
-
snowdog
veterán
A felállás a következő: N770 ResidentFlash be akarom rakni és nem SD re.
Az igo8 am egy mobilenavigator könyvtárban van és ott egy mobilenavigator.exe van ami inditja.
A te szeretetcsomagodban van egy ugyan ilyen könyvtár és tartalmaz egy ugyan ilyen filet. Felül kell írjam a sajátom?
Ne írd felül, mert nem fog működni. A szeretetcsomagnak hagyd meg az eredeti nevét, és az IGO8-at is a ResidentFlash-ben tedd az eredeti könyvtárszerkezetbe (tehát iGO8\iGO8.exe).Viszont a sys.txt-ben az elérést meg kell adnod:
[folders]
app="ResidentFlash/iGO8"Így már működni fog mindkettő.
u.i. Természetesen az eredeti menüből az iGO8 így nem indítható, csak a WinCE felületről. Készíts neki egy linket, tedd ki az asztalra, és az IGO-t onnan indítsd.
-
Z0mbi
senior tag
Szia Jagada,
Köszönet a skinért.
Én követtem a leírásod de nem akaródzik működni....
A felállás a következő: N770 ResidentFlash be akarom rakni és nem SD re.
Az igo8 am egy mobilenavigator könyvtárban van és ott egy mobilenavigator.exe van ami inditja.
A te szeretetcsomagodban van egy ugyan ilyen könyvtár és tartalmaz egy ugyan ilyen filet. Felül kell írjam a sajátom? Vagy ne? Ha felül írom akkor nem történik semmi azon kívül hogy az explorer megjelenik mikor indítom a navit. Ha mégegyszer rákattintok akkor semmi nem történik. Ja és sehol semmi skinMég egy fontos info: én az összes .ini file ban (a Pages alatt) a sdmmc -t átírtam ResidentFlash re mert ez az elérése a fileoknak. Van valami tipped?
Köszi -
fueled18
tag
köszi szépen a választ, de nekem pont az a kérdésem, hogy leszedtem a skinedet, de a programok amik rajta vannak, azt csak simán rárakom az sd karira és kész, vagy valahogy telepíteni kell őket?
sajnos kezdő vagyok ebben:sA te iGO8adban más országokban is használható a teherautó opció? Nem csak Magyarországon?
-
jagada
addikt
válasz
fueled18 #321 üzenetére
ez a teheautós dolog asszem map függő és nem igo, én Mo-ra TopMap-ot használok nem Atlast és amik nekem vannak abban van teherautó is.
Ha minden igaz csak 4 gigáig támogatja az SD karit, és az újabbak az SDHC-vel is megbírkóznak!
Ha valaki szeretné megváltoztatni a készülék indító képét is akkor készítsen egy 480x272 méretű BMP fájlt logo27b.bmp néven és másolja fel az sd kártyára (lehetőleg üres sd-re) és kapcsolja be a készüléket ekkor lecseréli a romban találhatót, ezután már ez a kép fogad minden indításkor (még nem próbáltam műxik-e!!)
Programoknak ott van a skin-em használd azt tele van minden finomsággal -
fueled18
tag
Sziasztok!
Valaki erre tudna válaszolni? [link]
Jagada? úgy olvastam te nagy szaki vagy ebben a témába. Megköszönném a segítségeteket!!! -
truszeka
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy nagy gondom iGO8-cal.
A vas: MyGuide Navigator 6500 XL, Windows Mobile 2003 SE
iGO: 8.3.1.57021 (2008 szept 25)Jelenség: ha megnyomom a PDA standby gombját - kikapcsolom a gépet - akkor kilép az iGO 8 is. Volt egy régebbi verziós iGO8-am is az nem csinállt ilyet.
Tud nekem valaki valami épkézláb ötletet mondani.
Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv
-
kovacsa
tag
Ezt ajánlom a Wirtual PC helyett:
DeviceEmulator050419.msi
fut benne a Russa, most kinozom az igo-t. -
fueled18
tag
Sziasztok!
Októberben vettem egy INTENSA N720 BT-t. Teherautó vezetéssel foglalkozom és sajnos nem nagyon volt időm még foglalkozni a cuccal.
Szeretném magamra szabni
Ebben kérném segítségeteket!
Csak egy 2 Gb-os memóriakártya van benne. Megoldható hogy nagyobb memóriakártyát rakjak bele? pl egy 8 gigásat. Szeretnék sok-sok zenét ráA másik, hogy valami más hátér vagy menü vagy nem is tudom mi kéne rá, nekem WINDOWS CE CORE 5 van a gépen.
Hogyan tudok rá programokat telepíteni?
Kellene valami jobb zenelejátszó progi, és persze olyan európa térkép amiben lehet teherautóútvonalat tervezni.(7.5 t-nál nagyobb), mert most iGO8 van rajta de sajna nincs benne teherautó útvonal lehetőség, csak busz meg a többi de az is bevitt olyan helyekre ahova nem kellett volna:sEgyenlőre ennyi
Segítségeteket előre is köszönöm -
Tom-y
csendes tag
Feltöltöttem a data.hu-ra.Gondolom,itt tilos ilyen warez dolgokat belinkelni.Az adatlapomon lévő emil címen jelentkezzen,akinek kell.
-
truszeka
csendes tag
-
Coop
csendes tag
Itt is érdemes szétnézni:
http://www.freewebs.com/xtyler91/index.htm
Üdv.
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
A riks skinek közül melyiket lehet feltenni a 8,0,0.... verzióra?
Üdv: Gábor
-
Tom-y
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van működő igo6 480*272 felbontásra.Faxán fut a 720-on.Friss,októberi topmap-es térképpel.Érdekel vkit? -
kovacsa
tag
Tudtok valamit a Virtual PC-ben működő Win CE 5.0 (http://www.hpcfactor.com/support/cesd/s/0119.asp) működésképtelenségéről?
Nem lát ki a windowsomra, nem tudom megetetni semmivel, pedig jó lett volna ezen kisérletezni. -
micro
addikt
Budapesten milyen frekvencián érdemes használni az FM transzmittert, hogy legkevésbé zavarjon be más adó?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest