Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
RoryBreaker
üzenetére
PH szabályzatban világosan le van írva, hogy tiltott a warez, így nem is díjazzák az ezzel kapcsolatos csevegést. Pontosabban de, pihenő idővel
-
LÁZ
addikt
Wu Tang Clan : C.R.E.A.M - fakkjee
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LÁZ
addikt
válasz
RoryBreaker
üzenetére
én sem értem mi a problémád
, szivesen megválaszolom a kérdésed1 magyar nyelv, a játék magyarul jelent meg (magyar felirattal) és minden bizonnyal van olyan warez verzió is, amiben benne van

2 peccs, dettó, automatikusan update-el a uplay, warezhez meg amint van hivatalos peccs, van warez update is, minden bizonnyal azon az oldalon is, ahonnan letöltötted...az meg , hogy szektásodik itt akárki is, pláne nem értem, van aki megveszi, van aki nem, ilyen egyszerű, te pedig olyan dolgokra kérdeztél rá, ami mind2 oldalról egyértelmű...sztem
no offense
-
-
csaba951
veterán
A játék végére egy csomó hasznos tulajdonságot, eszközt összeszed az ember. Ezek segítségével el lehet menekülni, le lehet rázni az üldözőket. Nos, ezt nemes egyszerűséggel használhatatlanná tették. Az ellenfelek végtelenítve jönnek, lerázhatatlanul.
Egyszerűen botrányos, hogy a készítők így hálálták meg a játékosoknak, hogy azok pénzt, szabadidőt szántak a játékukra!
-
S1M0N
senior tag
válasz
RoryBreaker
üzenetére
A játék magyarul jelent meg, nem tudom ebből mit nem lehet megérteni és kikövetkeztetni, hogy akkor külön magyarítás nincsen hozzá?

Remélem te meg nem arra vagy büszke, hogy mindent lewarezolsz...

Bár ahogy írtad, nem fogod olvasni, de talán jobb is így.
-
RoryBreaker
aktív tag
Szánom bánom bűneimet. hogy a játékról mertem kérdezni a játék címét nevéül viselő topicban...
Természetesen nem tettem volna fel kérdésem, ha tudom, hogy ilyen idióta "eredeti játék" huszárok vannak csak itt...
Köszi a semmit. Eddig minden topicban tudtak értelmesen válaszolni. Ez itt most nem sikerült.

Gratulálok a "csakboltbanveszemajátékotésmégkibaszottulbüszkeisvagyokrá" szektátokhoz.Nem kell rá reagálni, nem fogom elolvasni.
pá!

-
csaba951
veterán
Túl vagyok a végén 3 vírus telepítős küldetésen. Ezért a részért külön szívlapátot érdemelnek a készítők tőlem! Elképesztő módon változtatták meg a szabályokat a készítők!

-
kasa85
őstag
Skacok sziasztok.
Egyszer már írtam az árnyék problémákra,meg a fák lombozatának villogására.E3 módot használok,és Sweetfx et.Lehet a modok okozzák eme problémát
Meg van eredetiben a game Uplayen vettem vagy is aktiváltam a GTX780 kártyához kaptam ajándékba
MSAA nál csinálja,és fentebb FXAA soha.Amikor át állítom MSAA ról FXAA ra rendbe jön azt követően vissza MSAA 4x azon élvezhető a game 8x már sok a kártya hiába csúcs kategóriás nem tolom elég a 4x akkor rendbe jön az árnyék.Következő bug van még.Lent amikor üldözni kell a palit a garázsban még az elején egy ponton egy fehér szaggatott csík van MSAA kikapcs FXAA be aztéán el tűnik remélem nem kártya memoria Vram hiba okozza ezt segítségetek ismételten nagyon köszönöm
Javítom MSAA felette néha gondok vannak alatta nem.A fehér szagatot vonal a földön van egy ajtónál küszöb előtt 1 m re. -
LÁZ
addikt
akko émmá nem is kellek, úgylátom

ps. egyébként nem is értem miért itt kérdez...én ilyen esetekben a másik fórumon szoktam tájékozódni
-
Mate
nagyúr
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Ne pfff-ögjél, hanem suhanj tovább egy warezolos topicba...
-
scampolo84
aktív tag
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Magyarítás... why? Alapból tartalmazza a magyar nyelvet (feliratot). Patch? Van a virágboltihoz is, de minek?! Ez már jobb nem lesz.
-
RoryBreaker
aktív tag
pffff...

-
S1M0N
senior tag
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Egyszerű: vedd meg a játékot.

Fenébe, de gyorsak vagytok...

-
Zorel
senior tag
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Használj eredeti verziót és nem kell keresgélned!

-
h1mpi
félisten
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Megveszed uplayen vagy steamen és megoldódik a problémád

-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
2 dolog kellene.
Bár gugliztam, de egyiket sem találtam, pedig úgy tudom létezik:magyarítás és patch.
Köszi!
-
DjDanee87
addikt
Zenéket sokkal könnyebben is meg lehet szerezni. Vannak az épületek ahol árulnak valamit (fegyveres, gyorsétterem stb.) - ezekben szól zene. Ha bemész és épp az szól ami még nincs meg, akkor megnyitod a telefonodban a song sneak alkalmazást és máris begyüjtötted az adott zenét. Rá lehet keresni neten hogy melyik városrész melyik boltjában milyen zenék szólhatnak - én mikor már alig hiányzott pár darab (mint neked) rákerestem egy guidera és gyorsan meg is lett a maradék.
-
LÁZ
addikt
vajon a gyűjtögethető dolgok (qr kód-telefonok-nyomozás stb) hiányzó darabjait a sztoriban lehet összeszedni? amit a tornyokkal fel lehetett oldani, megtaláltam-összeszedtem mindent, de igy is maradt 1-2 hiányzó mindegyikből, konvojokból is hiányzik 1.
a sztoriban még csak az első felvonásnál tartok
-
-
-
-
Evome
senior tag
A wii-u verzió első kiszivárgott részletei

-
need
addikt
Üdv..
hol lehet venni golyóálló mellényt..? néztem a fegyver boltba ott nincs.. akkor elmentem a bálás boltba ott sem volt.. na most amikor a képesség pontokat kiosztottam akkor a mellényt már be jelöltem..
-
Dollface
tag
Köszönöm szépen a segítségeket, próbálkozom

-
válasz
Dollface
üzenetére
Motorcsónak! Menekülsz, célpont előtte egy 500 méterrel lehekkeled a helit, ez ad időt a partra szállásra. Majd mikor elkezdenek újra bemérni, akkor ctos zavaró. Ezzel a kombóval én fel tudtam tölteni a vírust, és még vissza is jutottam a motorcsónakba, mire újra üldözni kezdtek. Nem könnyű, de vizen fele annyira se basztatnak.
-
Mate
nagyúr
válasz
Dollface
üzenetére
SPOILER!!!
1. Én megnyitottam 3-4 alkalommal a térképet, hogy lássam melyik az, ami nem mozdul. Aztán megjelöltem és ha véletlen eltűnt ,akkor tovább figyeltem.
2. A trükk egyedül annyi, hogy ha meghalsz, az addig feltöltött vírusok megmaradnak. Én 2x meghaltam közben, de sikerült ha úgy vesszük elsőre.
-
Dollface
tag
Sziasztok!
SPOILER!!!
Utolsó küldetésnél vagyok, T-Bone vírusát kellene feltöltenem három helyre. De szétzúznak a zsaruk, plusz nem tudom melyik 3 célpont a valódi a sok hamis célpont közül...
Szóval:
1. Honnan tudom melyek a valódi célpontok?
2. Az iszonyatos és szerintem irreálisan eltúlzott rendőrségi túlerőre van valami trükk?Köszi előre is!
-
Database
tag
most nem a warezon van a hangsúly, hanem hogy van egy eredeti ubisoftos játékom, és ha felteszek egy letöltött ubisoftosat ( torrenteset ) akkor nem lesz e bajom belőle, de elvileg nem lesz
-
-
Database
tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy ugyebár eredetiben van meg a watch dogs, na most ha felakarok tenni egy uplay által készített játékot, lásd Far Cry széria, vagy akár AC akkor bannolják a uplay accomat a WD-vel együtt? vagy hogy van ez a dolog? anno az Originnél volt hasonló de végül vissza állítottak minden accountot
-
Hali!
Játékhoz létezik magyarosításra megoldás?
-
-
Üdv!
Van esetleg valakinek mentése a játék IV felvonásának az első küldetés utáni valamelyik részétől. Ez lenne az a rész amikor egy fixert kéne likvidálni, amikor Damien rendkívüli adásba kirak a városba. Három napja szarakodok ezzel a résszel, egyszerűen nem tudok túljutni rajta. Akármilyen kocsival kezdem üldözni, minden rendőrautó gyorsabb annál, leszorítanak az útról, nem beszélve arról, hogy a fixer antennás kocsiját se lehet utolérni, még egy sportkocsival se, szóval röhej az egész. Egér+ billentyűzettel egyébként is nagyon szar a vezetés.
Szóval, ha valakinek van egy mentése a IV felvonásból jelezze már, és majd privátba küldenék egy email címet. -
csaba951
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
Nekem volt irányítási problémám, de kiderült, hogy hibás a gamepadom. Szerintem nálad is valami hardware-es oka van a problémának!
-
LÁZ
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
én nem találkoztam még ilyen problémával
-
Dr. Student
senior tag
Az miért lehet, hogy néha beragadt az irányítás ?
Vagy oldalra vagy előre, de nagyon sokszor beakadt és nagyon elszomorít...
-
need
addikt
-
h1mpi
félisten
Egy jó pont uplaynek. Újra tettem a WD-ot nulláról és a mentésem onnan folytatódik, ahol a felhőben mentve volt

-
szami777
addikt
Ubinak bejött az élet.
[link] -
Burt1793
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Igen, kb 20 mellékküldetés után (először feloldottam a 13 piros ctos tornyot, utána jöttek az általad említett dolgok) meguntam egy időre a játékot. A kampányt miután elkezdtem, hétköznaponként éjféltől hajnali 3ig játszottam, nem tudtam letenni. Sokkal jobb volt, mint a gta4. Amit kb 5ször is kivittem. Szóval majd ezt is újrajátszom majd. Amúgy elég könnyű volt, lehet, hogy ezért is élveztem. Illetve látványos. Jó volt a történet is persze.

A GTA-ban cheat-elve csináltam az utolsó küldetéseket, mert elegem lett a folyamatos újrakezdésekből. Itt kb minden ment elsőre, alapértelmezett nehézségen (gondolom normál).
Igazából kocsikázni is jó, csak a rendőrözés gyenge. Könnyű elszökni, túl sok a segítség. Pl ha hajóra szállok és megzavarom a helikoptert, rögtön el is szabadulok.
Remélem csinálnak még kiegészítőt. 
Majd ránézek a térképen lévő sok kis izére is valamikor, a netes részt már próbáltam, nem rossz, de én mindig a főküldetést játszom végig, azok a legjobbak.
-
daveoff
veterán
válasz
Burt1793
üzenetére
A mellékküldetések egy idő után nagyon egyhangúak lesznek, de pl. a bűncselekmények megakadályozása, és a beépüléses melók nagyon izgalmasak, a bűnözőkonvojok meg egyre nehezebbek lesznek. Én ennek álltam neki először, majd most megyek rá a fő küldetésre. Ezen kívül még vannak online feladatok, meg egy csomó minden, amit a térképen találsz...
-
Burt1793
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
A főküldetés nagyon jó volt, ez volt az egyetlen olyan játék, amit végigjátszottam és nem is untam.
Most elkezdtem a mellék dolgokat. Feloldottam a ctos tornyokat és csinálom a fixermegbízásokat és van néha pár küldetés, amit X-szel tudok elkezdeni. Ezek elég egyhangúak. Van ezeken kívül valami más is. -
daveoff
veterán
Igen, de akkor csak azt írja, hogy éppen akkor mennyi időt játszottál, nem az összeset...
(#2710) LÁZ: Meg is van, köszi!
14 óránál járok, de a mellékküldetések nagy része megvan, olya 90% körül, fő küldetésben, még csak a második felvonásnál vagyok, és megvan az 1 millió cash 
-
LÁZ
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
én úgy tudom, hogy nincs meg ez a ficsör a uplay-ben, ergo nem tudod megnézni...sajnos
szerk. DE megtaláltam, ha rákattintasz a profilod-ra, profilképre, akkor átirányit a webes felületre, ott a játéknál irja, én 32óránál tartok, de még a főszállal nem igazán foglalkoztam.
@Himpi: igen, akkor irja, de után már jobb oldalt nem tudod megnézni az időt, csak azok az infok vannak, amit unlockoltál, illetve, hogy mikor játszottál vele, sztem.
-
daveoff
veterán
Hol tudom megnézni a játékban, vagy uplayben, hogy mennyi időt játszottam eddig összesen?
-
LÁZ
addikt
válasz
Burt1793
üzenetére
arra gondoltam, hogy amikor meghekkeled vkinek a telóját, aki 'bűnözővel tart kapcsolatot' vagy vmi ilyesmi a popupp, akkor kiderül, hogy hol készül vmi bűntény, illetve ezeket a rendszer is bedobja, csak oda kell menni, és elkapni az elkövetőt. De úgy hogy nem futsz utána, csak kamerákon keresztül követed, és úgy hatástalanitod-robbantasz vmit a környezetében, amerre menekül-.
-
Burt1793
veterán
Oké, köszi, csak nem teljesen világos, amit írtál. De mindenesetre feloldom a sok sebezhető ctos tornyot (piros pontok a térképen), úgyis meguntam a mellékküldetéseket. Mind arról szól, hogy beülsz a kocsiba és lerázol valakit.
Ez a feloldás jobb, mert szól közben végig a "rádió" és újra lehet kameráról kamerára ugrálni.
A kampány nagyon könnyű volt, az utolsó küldetésekben csak meg kellett hekkelni pár dolgot és kész is voltam... ahhoz képest most egy motoros küldetést 4-5ször újra kellett kezdenem, mert tönkretették a motoromat.
-
Burt1793
veterán
Tehát ez a bűnfelderítőrendszeres követelmény mi?
Találtam egy bugot: nem tudok beszállni abba a kocsiba a küldetés után, amivel csináltam a küldetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!

- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ingyenes webtárhely
- Ubuntu Linux
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, szivesen megválaszolom a kérdésed

Lehet én vagyok a béna.....