Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem tehát még ez is hogy egy kamerából látszódjon mind a kettő kód
-
LÁZ
addikt
válasz
Burt1793
üzenetére
igen, mellékdolgok, amiket meg lehet csinálni, pl a gyilkosos nyomozás, a lopott telefonok összegyüjtése, a térképek aktivak lesznek a helyek, ha a piros tornyokat felszabaditod...amit a skilltree ir, az meg az, hogy ne fuss a random, vagy lehallgatot bűncselekmény elkövetők után, hanem a kamerákon keresztül ártalmatlanitsd.
nem nehéz, azokon a helyeken mindig van mit robbantani, ha futásnak ered...
-
Burt1793
veterán
Ez mellékküldetés? Én a kampányt végigcsináltam, meg egy két hülyeséget, amibe útközben belebotlottam, kb 35-40% az előrehaladásom (bár rég néztem, lehet, hogy egy kicsivel több).
A képzettségfán van valami, amit nem tudok "megvenni", azt írja, hogy el kell fognom egy bűnözőt a bűnfelderítő rendszeren keresztül vagy valami hasonlót. Ez mit takar? Már egy hete nem játszottam
, lehet, hogy most ráindítózok. 
-
-
h1mpi
félisten
ha újra raktam a a wint, akkor van esélyem, hogy megtalálja az uplay a WD-ot vagy újra kell letöltenem?
-
válasz
sultansmith
üzenetére
Nem kell zoomolni egyiknél sem. Amint megvan a jó kamera, és ránézel, egyből beolvasható lesz.
-
-
mahoni
tag
Kernek nemi segitseget! 3 fejezet kozepen jarnek, mikor utoljara kileptem kb 2-3 hete megvartam mig frissiti a memteseket, de most mikor folytatnam a tovabb gombbal, mikor betolti a jatekot egy-ket masodperc utan kifagy a game

Esc-re reagal, de ha ra megyek az ujra kezdesre v utso mentesre ugyan ide rak vissza es ujra megfagy...
Valakinek otlet? -
LÁZ
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
egy fél órával később már jó volt, de érdekes módon abban a fél órában az istennek sem akart jól működni a uplay, mondjuk ezen nem is lepődtem meg

-
LÁZ
addikt
másnak sem indul most online a uplay, vagy csak én vagyok a kiválasztott?

-
Đusty
addikt
Igen azért ezt kiírhatták volna valahova a képernyőre, mert az első 25 próbálkozásom nem sikerült, eszembe sem jutott, hogy nem használt billeket kell nyomogatni közben. De egyébként remekül sikerült játék nekem bejött, a sztoriját pedig sok film megirigyelhetné a forgatókönyv író játék terén igencsak maradandót alkotott, a legtöbb film egyszerűbb történettel készül.
-
laceszgamer
addikt
Steamben jobb klikk a játékra, Tulajdonságok - Frissítések fül és nézd meg alul ki van-e pipálva a Felhő, ha igen akkor online is fenn vannak a dolgok.
Meg ha kilépsz a játékból miután frissültek a mentéseid akkor a Steam listájában is kinn lesz sárgával egy pillanatra a játék neve mellett, hogy szinkronizálás. Mondjuk nem tudom mekkorák a mentett fájlok méretei pontosan, de Skyrim nél pl. azért tölt egy kicsit felfelé. -
LÁZ
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
lehet a CE-nek más a számozása, de mind1 is, oda ment

-
Nálam 274 a könyvtára... szóval nem biztos az.

Ez szerint is 274.
Aztán persze lehet van más változat is...
-
watch dogs hova teszi a mentéseket?
-
Üdv!
Valaki legyen olyan szíves, és írja már le pontosan, hogy a főküldetésben lévő piálós részt, hogy kell megcsinálni. Én az első körben még egyetlen számozott kört se tudtam eltüntetni, hiába viszem rá egérrel a nagy kört. Számít az, hogy a számozás sorrendjében kell eltüntetni a köröket? Azután, ha kb. befogtam a kört, mit kell lenyomni, mert a bal, vagy a jobb egér gomb lenyomására, csak piros felvillanás van, de a körök nem tünnek el. Már vagy hússzor nekikezdtem, de még egyetlen kört se tudtam eltüntetni, és ami külön bosszant, hogy megnéztem egy végigjátszási videót erről a részről, és ott azonnal eltünnek a számozott körök, ha a nagy körrel rááll, nálam meg nem. -
Bal0924
senior tag
Most hogy újra beindítottam most mutatta.
Az előbb a mini térképen(oldalt lent), oldalt semmi információt nem adott, nem jelezte hogy hol vagyok sőt, még a célzót se mutattam mikor lőni kellett volna.
A rendes nagy térképem mikor "M"-t nyomtam ott mutatta.Szóval semmi gondom nincs.
Bocsi a zavarásért, csak az újraindításra nem gondoltam.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Most vettem meg a játékot, elindítottam és a kis térkép nem működik rendesen, nem lehet látni rajta semmit.
Miért van ez?
A hacker-t változat rendesen működött. Azért is vettem meg, mert nagyon jó játék, de most az eredeti rosszabb mint a leszedett.Az eredetit szeretném használni.
-
Mate
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Elvileg seasson pass tulajként korábban meg kellet már kapnom, így ez mégse a DLC volt, hanem valami egyéb frissítés

-
h1mpi
félisten
válasz
Alice90
üzenetére
Hogyne lenne patch... Ezt a mostanit gyorsan összedobták a nép haragja miatt, de tuti lesz egy teljes hibajavítás. Nem is a grafikára gondolok, mert az a portolás miatt nem lett jó, azt meg nem fogják újra írni.
Amúgy meg továbbra is azt mondom, hogy simán játszható a játék csak be kell állítani az aktuális konfig erejéhez! -
Alice90
aktív tag
patch már nem lesz szóval..
-
Mate
nagyúr
Ma frissítette steam a játékot. 656 byte
update: Meg is van az oka

New DLC Available - Watch_Dogs - Access Granted Pack
Extend your hacking abilities in 3 new missions!
Unlock 6 additional skins and access new powerful perks to increase your control over Chicago. -
aizen92
addikt
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Valaki találkozott már 0xc00007b hibával?
-
LÁZ
addikt
válasz
petyusz851
üzenetére
-
petyusz851
tag
válasz
petyusz851
üzenetére
Sikerült!!!!! Telepíti nem kell változtatni a meghajtó jelén!

Én meg itt szerencsétlenkedtem most benn van a 2-es szépen másol.
Ezer hála mindenkinek tippjéért és türelméért!
-
petyusz851
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm mindenkinek először is!

Már nagyon elegem van
holnap megváltoztatom a könyvtárat kíváncsi leszek úgy jó lesz e illetve elindul e lesz ami lesz.
Üdv mára elég volt nekem.
-
válasz
petyusz851
üzenetére
Az csak azért van mert mikor könyvtárat váltassz, akkor az addig leszedett/telepített dolgok a régi helyükön maradnak... tehát nem kerülnek áthelyezésre (így kell érteni a figyelmeztetést).
Amugy lehet rossz ám a DVD lemez... olyan is előfordulhat hogy gyári hibás (az előző problémádra).
Amugy ha nagyon elakad akkor töröld le a játékot (vagy ami van róla a gépen/uninstall persze először ha van).
Töröld az uplay-t is, szintén uninstall-al természetesen.
És kezd elölről.Telepíted az uplay-t, ha fentvan akkor ott letöltöd (ha ez nem gond).
Ha meg lemezről akarod akkor elkezded onnan a telepítését (ha a letöltés nem opció). Persze utóbbi esetén meg kéne nézni tényleg nem e a lemez a hibás. -
petyusz851
tag
Megpróbálom innen akkor.

Most olyat írt ki hogy a C:/Programfiles(x86)/Ubisoft/Ubisoft GameLauncher/cache/installersmappában található fájl telepítők nem kerülnek át az új helyre ami az E:/Watch Dogs mappa lenne. Mikor én az E:-re szeretném tenni, nem SSD-re...
Bocs hogy ennyi problémám van alapestbe ilyen sose szokott lenni Rivalsnál se volt ilyen gondom...
-
LÁZ
addikt
válasz
petyusz851
üzenetére
igen, le fogja tölten

-
LÁZ
addikt
válasz
petyusz851
üzenetére
akkor jelentkezzél be uplay-be, és ha ott van a játékok között, töröld, és utána dvd-ről, vagy ha más játékod nincs a uplay-en aktiv, akkor a uplay klienst is törölheted, törölni fogja a játékot is -sajnos, saját tapasztalat-, igy 0-ról lehet telepiteni.
a maganer progiban van a törlésnél van oldalt egy 'other functions' fül ott alul lehet keresni érvénytelen mappákat is, és azokat törölni
-
petyusz851
tag
válasz
petyusz851
üzenetére
Azóta se sikerült nem jövők rá mi a baj!

Már vagy 10-szer próbáltam hiába.... -
LÁZ
addikt
válasz
petyusz851
üzenetére
ha nincs ott a watchdogs icon, vagy ilyen nevű cucc, akkor mind1, de ha rányomsz vmelyik ikonra ott, hogy ki legyen jelölve, és felül a details-re, akkor látod majd mihez tartozik.
ps. én simán elkezdeném előről telepiteni, aztán úgy is felülir mindent, amit kell..
-
LÁZ
addikt
válasz
petyusz851
üzenetére
a programok és szolgáltatások közé nem került be? de egyébként a legegyszerűbb ha letörlöd a D-ről amit eddig felrakott, és elkezded előről, máshova úgy sem telepitett, mivel megszakadt a telepités.
a proginál pedig a cleaner részben van egy smart uninstaller opció

-
h1mpi
félisten
válasz
petyusz851
üzenetére
-
petyusz851
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy megjött a Watch Dogs és amikor kiírta tallózzam be a 2. lemezt és válasszam ki a helyét véletlenül leokéztam D azaz a DVD meghajtót kiírt valami hibát és utána kiszedtem a DVD-t és és most újrakezdtem beakarom tallózni de kiírja hogy a Telepítő nem találja a fáljt megadott útvonalon lemezen.
Valaki tudna segíteni mi tévő legyek? -
Xerxész
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Szerintem nem túl sokban... Ez a 2 felhasználó gyakorlatilag rivalizál a Guru3D oldalán...egymást támadják, hogy ellopták egymás ötletét, kié a jobb mod, stb. De kb. ugyanazt tudja a 2 mod, szemmel már nem lehet észrevenni a különbséget.
TheWorse féle modban el van túlozva a Depth of Field effekt.
Kadzait meg kicsit világos még este is...szerintem. De nekem ez utóbbi sokkal valósághűbb. Bár azt megmondom őszintén, hogy a legújabb TheWorse modot nem próbáltam. -
Xerxész
őstag
Nekem a Kadzait féle jobban tetszik.
A TheWorse agyon van DoF effektezve, én ezt nem is értem, hogy ebben mi a jó? Rohadtul nem valóságos, ráadásul eszi a hardvert.Egyedüli bajom a Kadzait verzióval, hogy néhol este is túl világosnak érzem.
A The Worse-ben még mindig fel van gyorsítva a napszakok változása? -
LÁZ
addikt
ránéztem a legújabb The Worse verzióra, érdekes módon kicsit javitott az akadásokon, bár az is lehet, hogy placebo, de mintha simábban futna
-
Épülő hidas beszivárgós küldi...fuuuuuuu.....
Negyedikre végre nem öltek meg, és le se lőttem a célszemélyt. Átértem a szemközti oldalra, vagy fél óra sunnyogással. 2 ellenfél maradt. Akit le kell leütöttem, mission complete, meneküljek el, vagy öljem meg a maradék egyet. Ekkor a fedezék átugrása helyett a korlátot ugrotta át, és lezuhantam a hídról. Kezdhetem újra ötödjére

-
Evome
senior tag
-
kasa85
őstag
Sokott néha a fák, vagy az objektu, ok villogni?

-
glspeter1
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Valamikor biztos.

Írták, hogy a korrupt mentési fájlok javítása volt az elsődleges és mivel ez most sikerült, ezért jöhet a többi javítás. Elvileg ezen dolgozik az egész csapat. De ha ez igaz, akkor a lista, ami hivatalosan kiadtak egy nagy kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!

- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, lehet, hogy most ráindítózok. 

holnap megváltoztatom a könyvtárat kíváncsi leszek úgy jó lesz e illetve elindul e lesz ami lesz.