Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt

Neem, az már régebbi cucc.
Hanem mindenki, vigyázó szemetek a Warframe-re vessétek, ebből hatalmas játék lesz! Én szóltam!!! Olyan ütemben fejlődik, hogy az elképesztő... néhány hete még a robotok is vért fröcsköltek, most meg már falon-kötélen csúszkálunk, egyre igényesebb pályákon (az újak nagyon bejönnek).
Egyre élvezetesebbé válik a játék. Ráadásul tökingyen játszható, minden elérhető benne a nincstelen árvák számára is.... 800 mega az egész, mégis gyönyörűségesen szép és nagybetűs FUN! Hatalmas dobás.
Én elég hamar megunok minden AAAAAAA kategóriás hiperreklámozot agyonszart, de ez nagyon élvezetes, tényleg. Lárni, hogy milyen ütemben fejlődik... hát rendesen melóznak a srácok, gondolom dől a lé befelé.
Tuti hatalmas siker lesz, kösz a tippet
!Ha lenne hardcore opció, hogy friendly fire ON, össze is szarnám magam nagy hirtelen a boldogságtól.
Na jó, nem... de örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

!