Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz ViZion #6733 üzenetére

Mivel ingyenes így sokan elkezdik sokan abbahagyják. Aki marad meg általában vesz plat-ot meg egyebet. Ebben van a pénz. Illetve a türelmetlen kezdőkben.

A tartalom meg olyan, hogy kinek bejön kinek nem. A tileset-ek biztos nem fognak meg mindenkit. A Fortuna meg a Cetus jó, hogy vannak. Kellenek is, hogy feldobják kicsit a játékot. Eidolon-ok nagyon jók szerintem. Adhatnának még többet hozzá, mondjuk még 2 Eidolon-t. Esetleg Olyan nagy Eidolon-okat amikhez 8 ember kell vagy valami nagyobb Raid-et. Tudom volt rá próbálkozás, nem nagyon néztem utána.

Jelenleg a Fortuna-t húzom ahogy bírom meg az időm engedi. Focus farm mellette meg Eidolon. Protea dolgokba még bele sem kezdtem nagyon sajnos. MR sem halad, mert kicsit meguntam, hogy mindent húzzak fel a semmiért. Ezzel csinálhatnának valamit. Arbi-ra is össze kéne raknom valami build-et. Sok a teendő, ráérek.

Jó lett az új Corpus hajó amúgy, végre űrbélinek hat. A többi tileset-et is kicsit átdolgozhatnák.

Majd írok Warframe fórumra pár ötletet. Nekem a menü navigálás annyira nem tetszik illetve sok dolgot lehetne hozzáadni, hogy könnyebb, gyorsabb legyen minden. Pl. a térképen kedvencek rész, ami egyből ott van és nem a füleken meg a bolygókon kéne a Node-okat nyomogatni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés