- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Mivel ingyenes így sokan elkezdik sokan abbahagyják. Aki marad meg általában vesz plat-ot meg egyebet. Ebben van a pénz. Illetve a türelmetlen kezdőkben.
A tartalom meg olyan, hogy kinek bejön kinek nem. A tileset-ek biztos nem fognak meg mindenkit. A Fortuna meg a Cetus jó, hogy vannak. Kellenek is, hogy feldobják kicsit a játékot. Eidolon-ok nagyon jók szerintem. Adhatnának még többet hozzá, mondjuk még 2 Eidolon-t. Esetleg Olyan nagy Eidolon-okat amikhez 8 ember kell vagy valami nagyobb Raid-et. Tudom volt rá próbálkozás, nem nagyon néztem utána.
Jelenleg a Fortuna-t húzom ahogy bírom meg az időm engedi. Focus farm mellette meg Eidolon. Protea dolgokba még bele sem kezdtem nagyon sajnos. MR sem halad, mert kicsit meguntam, hogy mindent húzzak fel a semmiért. Ezzel csinálhatnának valamit. Arbi-ra is össze kéne raknom valami build-et. Sok a teendő, ráérek.
Jó lett az új Corpus hajó amúgy, végre űrbélinek hat. A többi tileset-et is kicsit átdolgozhatnák.
Majd írok Warframe fórumra pár ötletet. Nekem a menü navigálás annyira nem tetszik illetve sok dolgot lehetne hozzáadni, hogy könnyebb, gyorsabb legyen minden. Pl. a térképen kedvencek rész, ami egyből ott van és nem a füleken meg a bolygókon kéne a Node-okat nyomogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest