- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mondjuk csak exterminate/capture relic missionöket veszek fel, ha nincsennek, akkor nem relicezek. És ez már elég sokaknál így van. Így találsz a legjobb eséllyel csapatot. Disruption meg lassan ki fog pusztulni. Kiszedik a Gauss -t, azt a néhány Lua lenst ami kell a SO/ESO focus farmhoz (a többség amúgy is eidolonból farmolja) és kb ennyi a disruption.
Indexre ha soloban megyek, inkább a Revenant. Jobban skálázódik.
-
@wjbhbdux: thx, majd meglesem.
nem baj, indexet is bevállalom soloban, wuprime is bírja a verést, meg az ő taktikájukat használom, megspécizve: pici cold, utána odaverek a földre a galatine-val, majd lefújom, amíg tápászkodik, a cold+gas+status odabasz, pajzs sem izgatja, kész. Csak a botok bénák, a végén láttam, h 21-18-ra nyertem csak.
2× 9 bigyót vittem be, meg a végén párat. Jó, h néztem az időt.Szvsz. a bossokkal az a baj, h ha multiba megyek, akkor a felénél lépnek be, odateleportálnak, lenyomják, kilépnek. A legtöbbet megcsináltam szólóba is, a repülős vek volt a legnehezebb, mert energiát leszíjja, lőszer meg elfogy... de lenyomtam, igaz eltartott egy ideig, mire a kis gruntokból "kivertem" a szükséges mennyiségű lőszert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 32GB DDR4 3200
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest