Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
érdemes, somán van 4 formám, boltoron meg 3, de ég és föld, jó a soma is, de mikor nekiálltam survivalozni, hát bőven bírta még ott ahol a soma már már alig
brakk se rossz egyébként, mondjuk sokat nem használtam eddig, beleraktam egy catalystot, picit pifpuf durdurr és kb ennyi, megmondom őszintén, eleinte azt hittem valami demo fegyver lesz, de inkább ilyen shotgun csak pisztolyban - van valami pyrana nevű is amit tudok a brakkra hasonlítani, ebben is van kakaó ahogy nézem
egyenlőre van kb ~45 fegyverem legyártva, azokat akarom kimaxolni, utána picit megint gyúrok 1-2 fegyvert, frameből is van még 3-4 ami maxolásra vár, ill 1-2 amit össze kell még rakni... egyébként pont ez a jó ebben a játékban, a molyolás - az hogy az ember maga szerez meg alkatrészeket, gyártja le - majd húzza fel őket
most a Nova Prime van terítéken (bár még csak print van belőle), szép az a frame, tetszik ez az alap lilás színe is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest