Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz Źşë' #8407 üzenetére

Ez az állandó technikai cucc mutogatás engem is kiakaszt. Bár tényleg tavaly érdekesebb volt főleg az új hangrendszer miatt. Ha olyan technikai dolgokat mutatnak, ami tényleg újítás, implementálás, mint RTX vagy DLSS vagy bármi akkor érdekel. Én még mindig nagyon örülnék valami textúra tuningnak, de akkor meg már nekem is gyenge lenne a gépem szerintem, de ha lenne egy Upgrade nálam akkor legalább tündökölne. :DDD

Cross save/play szerintem rosszabb lesz, mint jobb. De majd kiderül. Konzolosokat + mobilosokat összerakni PC-vel hát... Majd az lesz mindenki inkább egyedül játszik, lassan már így is. De majd mindenki összeáll a sajátjával. Opció legalább ott lesz. Free to play game és azt hiszem Xbox-on pl. nem kell semmi, hogy játszani lehessen.

Gameplay tetszett, de tavaly is aztán tudjuk mi lett belőle. Pár hétig elvan vele az ember aztán megint semmi. Fejlődés kell, Operátort fejleszteni, Warframe képességek vagy bármi meg szép jó történet, hogy bontakozzon ki az egész. Komolyan a fősztori olyan szuper volt aztán a grind leöli az egész élményt pár száz óra után. A másik, hogy nincsenek rewardok normálisan. Lefutok 500 Capture-t meg bármit aztán ugyanaz. Legyenek már rewardok normálisan, achievementek ahol kapok valamit, bármi tényleg. Jelenleg ugyanazokat a dolgokat játszam 100x 1000x ugyanazokért.

Gameplay-ben az volt a jó, hogy kicsit más szögből is megmutatják a dolgokat és merték elvinni másfelé, de persze nem kell az a fanboy duma. Ha a crossplay/save meglesz csinálva akkor azért le a kalappal, mert tényleg nem sok játékban van ez.

Komplexitás egyetértek, 0 agy, nem kell gondolkodni, néha jó, de azért kéne valami változatosság.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés