- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Hát nem mondanám, hogy könnyen játszható, sőt szerintem sima küldetéseken nincs is sok haszna. Jó frame de inkább a Pókra majd később lesz értelme. Én a helyedben mindenképp Wukong-ra mennék, ami könnyen megszerezhető klánból.
Igazából olyan kicsi MR-nél inkább csinálgassad a bolygókat, minden pöttyöt, mellette húzz minden fegyvert meg mindent, amit tudsz. KlánbólJa és a főküldetéseket csináljad, mert minden azon alapszik és sok minden megnyílik ha azok készen vannak, valamint roppant jó a történet.
MR12-13-on lesz igazából minden jó fegyver elérhető és addigra már tudni is fogod, hogy mi merre, kivéve az Open World részeket, ha nem ragadsz le ott hamarabb.
Jelenleg nem tudom, hogy a melee mennyire lett nerf-elve, de eddig minden Melee fegyver jobb volt minden lőfegyvernél. Orthos pl. az elején rettentően jó.
De megnyitod a Market-et, beállítod, hogy mutassa a fegyvereket ahol van Blueprint és megveszed, amit megtudsz és gyártod őket sorban és persze fel is húzod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest