Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
Mrdevil
üzenetére
Én is sokszor próbálkoztam vele, de aztán sikerült. Rhino warframe -ben mentem a Rhino skin ability miatt, (lvl 30), és egy lvl 30 Boltort vittem magammal nem prime, de ezen már megdupláztam 60 -ra a mod capacityt. Úgy semmi extra nem volt rajta, Serration mod természetesen igen meg ami fire rate -et növeli, meg ilyesmi. Nekem az a taktika vált be, hogy leszedtem boltorral a Protea pajzsát és utána tovább lőttem, az életét is jó részt ezzel szedtem le, néha használtam a Xoris blade -et is erre, de a Xorist akkor használtam nagyon (ilyenkor viszont kötelező) amikor leszedtem az aktuális life bar -ját és elkezdi magát klónozni, na ilyenkor ezeket a klónokat csak full charged Xoris bladdel lehet leszedni (három narancssárga pont jelzi a crosshair jobb oldalán). Ha nem ezzel adsz nekik (mármint a klónoknak) akkor a rohadék visszafogja tölteni a life bar -ját és lehet előlről kezdeni az aktuális sessiont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest