Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a bug (mert szerintem az) csak nálam jelentkezik-e vagy másnál is? A Jupitertől az Europa felé haladva, nem tudom elkezdeni az Europa Junction -t pedig minden előfeltételt teljesítettem és ott is vannak a pipák előttük. Mikor ráklikkelek az Europa Junctio -re, hogy akkor elkezdjem el is indul a bal felső sarokban a visszaszámlálás a szokás szerint és aztán utána be is zoomol oda a képernyő, de aztán nem jön a loading screen, hanem a képernyő nagy része fekete marad, a jobb felső sarokban ahol a questek meg fissure -ök és egyéb dolgok ikonjai vannak, azok aktívak maradnak és csak úgy tudok speciel kimenni ebből a fekete képernyőből, hogy ha az egyik fissure -re rá klikkelek, akkor betöltődik a relic választó képernyő, onnan már vissza tudok menni a star chart -ra. Na másnál is van ez a bug? Nem tudom, hogy ez most a mai frissítésnek köszönhető e, igazából a frissítés előtt pont nem próbáltam még soha az Europa Junctiont. A többi eddig simán működött, earth, mars, ceres, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest