Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Elkezdtem a játékot 10 nap alatt MR9 csináltam vettem platot stb.. S kibasz a játék mert pofáztam mert valaki AFK-olt s reportoltam s beírtam hogy This idiot afk i hope he got bann, s engem tettek pofázás miatt ki, nem értem ezt a warframe support szánalmas s vicc az egész ahogy működik. Nem is lehet írni semmit chatbe már, mert kibannolnak milyen rendszer ez de nem csak én panaszkodok hanem sokan mások.
A levélbe az van hogy beszéljek supporttal írtam neki 2 napja de semmi... Szánalmas ez a játék úgy ahogy van nem az van hogy figyelmeztetést kapsz h maradj csendbe, hanem instant kitesznek...
Nem tudom meddig vagyok bannolva mert nem írják csak kérdem ÉN hogy ez így működik ha már beírod hogy idiot player, vagy cancer instant bannol a játék hiába veszel platot... Vagy buzik dolgozhatnak ennél a cégnél vagy erre vannak kispecialázva hogy mindenkit kibaszunk, s csodálkoznak hogy sok player hagyja el a játékot meg kivan halva az egész játék EMIATT.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest