Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Nah, először is gratula, örülök, h ilyen gyorsan adaptáltad a változásokat!
Mr szint tényleg érdekes és felesleges is nagyjából. Mármint olyan értelemben, h pl. fegyóknál semmi köze a fegyó használhatóságához. Egyetlen értelme van, h kapsz több slotot, nagyobb pool a void trace-nak, több trade. Viszont ezektől (is) olyan lesz a game, h az elején lesz nehezebb. Én olyan öreg vagyok, h amikor a játékok elkezdtek létezni, akkor még az úgy lett nehezebb, ahogy haladtál előre... ma már fordítva van.
Mit lehetne tenni? Mr szinttel lehetne a warframe vagy operátor statokat is emelni (talán az operátor lehetne a praktikus) pl. kapna + x% dmg-t, ilyesmi.Nemrég vki warfreme húzáshoz keresett segítséget SO-ra. Mondom WTF? és elgondolkodtam, h nekem ez nem volt még. Acceltra+ dakra prime és szépen SO-n 30-ig felhúztam, forma és újra, újra... a leggergyább frameokat is. Talán itt is van hiba. Lehetne warframe lvl-re is weapon dmg bónusz, hogy egy level 0 warframe kezében kevesebbet sebezzen a fegyó, mintha lvl 30 használja. Szal sok helyen érdemes lenne kicsit összekötni a dolgokat.
Klánból ajánlom a miénket: Ten O
Mi kb. fél éve léptünk be, igaz mérsékelten aktívak (sokan vannak fent, de kevés dologra reagálnak, mindenki elvan valahol), sok alliance klán is van. Viszont segítenek, vannak igazán nagy tudású tagok, és ezt meg is osztják. Mert az ugye nem segítség, h nézd, sebeztem 100 csilliót... de megmutatják hogyan, megnézik mit moddoltál, tanácsot adnak. Itt a topikban is volt erre példa, azóta botrányosan rengeteget sebez a dakra prime-om...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest