Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

Elmúlt napi tapasztalatok...
    Octavia kész már pár napja, tegnap elkezdtem szintezni. Fura, h ha octavia van a pályán, akkor azért hallani a zenét. a sajátomat nem hallottam, így roppant macera -bár lvl 30-ig már megszoktam- az extrákat előcsalni. Egyszerűen halk, alig hallható. Próbáltam mindent IS, ahogy utánaolvastam ez nem új és főleg nem egyedi hiba. Vmiért a háttérzenével van kapcsolatban Octavia zenéje is, nekem az meg le van húzva 30-ra, így is hallani, de octaviát nem. Ha feljebb emelem, akkor meg a háttérzene üvölt. Sokat olvasgattam fórumokat, nem várok javítást, régi dolog. Octaviát így elengedtem kicsit, pedig tetszik, igazi kardozós-bújkálós, csak így némileg meg van nehezítve vele a játék.

Granum Void-ot is nehezítették, nem is kicsit. Hárman nem tudtuk kimaxolni... Egyszerűen nagyon kevesen jönnek a lidércek, nincs mit ölni. Korábban minden 3-4 fős csoport dobott kis "időpiramist", néha többet is. Most alig van. Xorgis nélkül el se kell indulni. De még úgy sem sikerült, h egyikünk szabadított, én henteltem, a harmadik srác meg levadászta a távolabbiakat. A terv kb. működött, de minden pálya elején sokat kell várni, h egyáltalán megjelenjenek, 105-110 kill körül voltunk a 125 helyett. Ebből nem lesz protea mostanában.

Kértek Inaroshoz segítséget, urnatöltés. OK, ez könnyű... volt. Nem a küldi nehéz, hanem megtalálni, h merre is vannak. A régi leírások, node ajánlások már nem aktuálisak sok esetben, a hülye corpus moákból mindenhol vmi spéci változat van, amit nem fogad el. Ez volt a legmacerásabb, infesteddel nem volt gond.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés