Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz Źşë' #6725 üzenetére

Igen, emeltek rajta, nem is baj. 75 alapon megvolt soloban.
    Fentebb vki már írta és csatlakozom én is: két hét múlva itt senki nem lesz.

A rohanás jah. Próbáltam kideríteni, h mit lehet a fénylő körökre állva, de semmi infó. Cache-t is vaki egyszer nyitott, de semmi. Nem találtam még meg, sabotage mapon meg nem lehet keresgélni, ha a többiek rohannak. Pedig itt pont a küldi lenne az utolsó sztem, ha már mindennel megvagyunk. Formázom revenantot és nekiesek soloban ismét.
    Volt egy jó csapat, azokkal meglett pár alkatrész, de ott is voltak bajok. Srác hentelt lelkesen (mesa) szedte az időket... mondom elég lesz már. Ők is unták, kérdezték, h hol a kijárat.
    Mondom az idő lejár, annyi. De nem, az nem létezik, stb... Mondom olvastok wikit, híreket, akármit? Jah, nem. És MR27 volt :) De utána már figyeltek, ők szóltak, h fékezzünk.

Tegnapi tanúságos: Mapon (survi) simaris target. Kerstem, de másnak lett meg, jó messzire... mondom jelölhetted volna, picit vársz, megyünk. Erre ő kioktatott, h ez shared, etc... Mondom ez pont nem egészen ilyen... Kioktatós napom volt tegnap.

Viszont volt jó oldala is, grineer arbi survivalon jól teljesít ash+ a rivenes heat sword. Nagyon statusra készült, ilyen a riven benne. Eleinte fura volt, h nem instant öl, mint a legtöbb fegyóm. Viszont a weeping wounds és egy hatalmas adag gas dmg teszi a dolgát, csak lvl 100 ill. durván armoros egységeknél várni kell. De szépen lepittyeg az életerejük. Hátránya, h a lootért vissza kell kanyarodni. De -mivel a 20. percnél kiléptek (ez is új trend, bejönnek arbira és 10-20 perc között eltűnnek a népek)- solo már nem volt gond egy terem két vége között cikázni, a beözönlő grineereket kicsit megvagdostam, majd visszakanyarodva felszedtem a loot-ot, közben az újabbaknak is kiadtam a halálhoz szükséges kardcsapásokat.
    Sajnos solo arbi nem túl jövedelmező, kevesen jönnek, 32 percnél kiléptem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés