Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz s4hu|SyD^ #6680 üzenetére

hmmm... jah, a póznák, meg gondolom ne lőjem le a hajókat/kerekeket, csak miután kiugráltak... ehh..
    A morci-métert ismerem, de nem volt alkalma felmenni, majd megpróbálom úgy, ahogy mondtad. Fortuna+OV továbbra sem kedvencem, érdekes, h ott milyen mások az emberek, mint PoE-n. Még kellett 2 OV mission a nightwave-ba, elkezdtem. Emberek beléptek, kiléptek... nem érdekel már. Beszól az egyik -OK, nem biztos, h nekem írta- h egyáltalán valaki csinálja a küldetést. Mondom jah, én. Ti még erre felé SE tartotok bro'...

Nálam is felszaladt a morci-méter. Bár utólag belegondolva lehet, h nem is nekem szánta, mert voltak kilépők. Biztosra mentem, az utolsót solo+specter csináltam, bódottá. Lehet solo thermiát is kellene, akkor legalább a küldivel tudok foglalkozni, nem azzal, h 1-2 csapattárs vajon mi a rákot csinál a waypointtól 1000 mérföldre... :D

Kutatás kell, ez a hmm... gyengeségem. Pl. ropipolipra anno begangoltam, első alkalommal eléggé kezdők jöttünk össze, mert mindenki csak nézett. Végül lehenteltük, vki átvette az irányítás és írta, h mit kell. Utána néztem róla videót :)

Van YT-on a randomsquad, érdemes párat meglesni... Marha vicces, h eidolonra mennek full random cuccokkal... mintha magamat látnám :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés