- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fain. Jól néz ki, csak...
A corpus mapokat nem szeretem. A gyors futás helyett bullettjump modokat használok, ott meg az út közepére raknak mindig vmi sz@rt. Ezeknél nincsenek erre előírások? Se ISO, se IATF, se semmi?
Azt hallottam az "öregektől", h Jupiter egy nightmare a sok kis szobával, elágazással. Meg akartam keresni azokat a hmmm... nem emléXem a nevükre, volt ilyen küldi, h feltűntek pár mapon, de csak ha bementél a szobába, ahol pihiztek. Mindegy. Leoltottak, h nem fognak várni rám egy órát...
Vik: lesion-t is nézd meg, Tipedoból készül. Sok bónuszt kap, viszont a range szerény. De infestedre megfelel bőven. Többnyire én arra építkezek, persze alacsonyabb szinteken jó mindenre is, de mittomén arbira nem vinném. Múltkor 1 óra derelict survi farm volt, nagyrészt Nekros+lesion-al én öltem, kolléga támogatott. A sok Ancient miatt már többet feküdtem, mint ütöttem... megállapítottuk, h (nekünk legalábbis) kb. 40 perc az ideális, eddig hatékony.
A "mezei" Kronent megépítettem anno, meglepően jó cucc volt! Van vmi corpus másolata, electro statussal, csak a neve nem ugrik be. Az is tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Marathon (2025)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Dell notebook topic
- PayPal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Metal topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest