- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Némileg vitatom ezt a listát.
1. Harrow, eeegen, true
2. Nidus? Ne vicceljenek már, kb. 2 este megvolt, DE: lassan haladtam, mert ott előtte körbe kell járni, 5-ből 3-4 alkalommal volt Ayatan is.
3. Khora: részben igaz, de nem a bp-k farmolása, hanem a kavat kód a macera. És ugye PoE kavatok persze nem jók, amikor ott lehet egy kör alatt vagy 10-et scannelni lazán...
4. Mesa: azért macera, mert Alad V koordinátát is farmolni kell. Egy résszel szívatott, de már az is OK... mondjuk a 4. hely reális
5. Grendel: nah, ez egy szopóroller. Survi majdnem megvolt, amikor host lost. def-et próbáltuk, de a srác nemtom milyen neten volt, laggoltam mint a fene, nem vettem fel a cuccokat, esélytelen volt. Kedvem szegte, majd később... AMúgy 2. hely sztem
6. Octavia: lazán 3. hely, egy rész elvileg rot A, de nem dobta, ez is fél éve, heti 4-5 nekifutás biztosan van, de inkább 15...
7. Ivara: pár rész van, nem foglalkoztam vele... passz
8 Trinity: fura, ezzel nem volt gond...
Töbi az OK kb.
Limbo-t és chromát én keféltem el, eladtam mindent. Ha újrajátszom a Limbo questet, akkor dobja újra? Chroma esélytelen, nem mintha hiányozna, nekem nem jött be a Prime -ezt pikk-pakk összeszedtem, nem volt szándékos anno.Amúgy ma is Ash systemeket dobott, ennek az esélye a legalacsonyabb. Ennyire szerencsés vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Android szakmai topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest