- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Könnyű légierő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Pontosan.Nem lehet joinolni,ill csak 100. alkalommal sikerül a joinolás.Nekem 6/2-es netem van,a klánukból 2 ember nem tud hozzám csatlakozni össz-vissz,laggolni meg nem laggolnak nálam akik tudnak csatlakozni.
Valószínűleg router,vagy szolgáltatói oldalon van a hiba,arra már rájöttünk,csak orvosolni nem tudtuk eddig.
Egyébként volt már hogy hyper szuper netes hostnál voltam bent aztán mégis laggoltam,holott se torrent se semmi netzabáló alkalmazás nem futott se nálam,se nála.Aki egyébként még nem talált klánt,az vegyen fel warframebe(Gerisz23) szívesen várunk minden harcost!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Le Mans Ultimate
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Crimson Desert
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest