Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• khalox

őstag

válasz s4hu|SyD^ #6319 üzenetére

Igen, valóban. Ahhoz, hogy az ember élvezze az építkezést, bele kell nyomni legalább 4-5 formát egy Orokin Catalyst után egy fegyverbe. Volt is rámcsodálkozás többször is.
    Építettem egy Sibeart rivennel, ott értetlenkedett a muksi, aki eladta, hogy mi a tökért kell ez nekem tulajdonképpen, mikor nem meta weapon, meg amúgy is. Ugyanez volt, amikor kifarmoltam a Glaxion Vandal-t a fractures eventből. Abba is belement 7 forma + 1 riven. Ezt a kettőt csak azért, mert a Frost Prime-nak mégiscsak frost weaponok dukálnak a deluxe skin mellé, na. :)) Olyan OP most, hogy ÚHH.

Utána volt a Phantasma ugyanígy, mert kellett a Revenantnak, mint signature weapon.
    Meg a Nagantaka, dettó ugyanígy. Annál megint totál hülyének voltam nézve, hogy minek azt egyáltalán fejleszteni, mikor Ignis Wraith meg Ignis Wraith... meg ott az Ignis Wraith (bottal sem piszkáltam). Egy orosztól vettem a rivent, csóválgatta a fejét az is.

És még sorolhatnám (Astilla, Phage, Tiberon, Tigris - addig nem hagytam békén őket, amíg ki nem derült, mi a kb. max. amit ki lehet hozni belőlük).

Én így játszom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés