Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
gandalf
üzenetére
Kértük a nickedet is, friendre rakunk, ha látom fent vagy, akkor rádírok. Vik-el is így megy ez.
Utána meg amihez kedvünk van -néha olyan is, amihez nincs, mert pl. Spy-ba "segítettem", nem mintha ott nagy segítség lennék. Kavatra is egyedül ment inkább, mert ha bent vagyok, akkor ott mindenki meghal... a kavatok elsőként
Amúgy Vikkel nehéz lépést tartani, rohangál örökké... mire lehentelek, kinyitogatok, Ő már 2 szobával arrébb van...
Sorry that I'm loot...Néha a nightwave miatt belépek a földön is küldikbe, az excavation kell is a cryotic miatt. Ilyenkor van, h újoncokkal vagyok, nyugisan scannelgetek, ha bánat van, akkor odapirítok (Oberon 1-es, meg dobok rétet a gép köré), scannelek tovább. Fel szoktam ajánlani, h vegyenek fel és adok modokat, ha tudnak tradelni.
Rengeteg kezdőnek tudtam már így segíteni. Néha csak egy intensify, néha archwing modok, shield charger, de volt már sg multishot is, amit adtam. Most ugrálósból van sok (lighting, ice), de van pistol pestiliance (dual stat) is, amit továbbadok...
Ephemerából is van, ami dupla, trripla, de ezek nem tradelhetők asszem.
Vannak prime cuccaim is, amit tudok adni, igaz most nem sok, mert kevesebbet nyitogatok, meg inkább formákat vettem ki.Kell a nicked, játszunk 'oszt annyi.

Jövő héttől kényszerszabi, ha az elfogy, akkor 4 órában leszünk, "köszi" vírus...
Viszont lesz idő játszani, ha nem őrülök meg itthon...
Ahogy a kolléga írta, Amprex is van olyan jó és van olyan rossz, mint az ignis. Miért? Mindkettő fain, HA (!) kap egy krumplit, meg úgy 4-6 formát... Egen. De az arca plasmor is benyelt sokat, meg a Fulmin is. Ha teheted, ne is ignisre, hanem Fulminre menj szerintem. Más jellegű, a reload is érdekes (önmagát tölti fel), rá kell érezni. Shred-el viszont -igaz rövidebb hatótávval- tudja azt, amit az ignis wraith, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest