Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
...a gyűjtés a lényeg

Majd Titania questnél segítek scannelni.
A hajódból a navigációs pulttól balra vannak a szindikátusok, utolsó fül simaris, visit simaris.
Ekkor egy relén Cephalon Simarishoz mész. Dumálj vele, jah, bírod a hippi AI-okat, béke, kész. Kezdj el synthesis scannert használni, ez kódexre is jó. Kövi az a Sol widget lenne, utána az tölti, többet nem kell venni.Ugyan itt, simarisnál ha a bejáratnál jobbra mész -amikor a folyosóról belépsz-, lehet gyakorolni az MR vizsgára. Valahol itt indulnak a trükkösek. Az ugrálóssal sokat küzdöttem. A lövöldözős - ahol a talaj elporlad- kicselezhető: Titania (repül), vagy nekem Oberonnal is ment: 1-es ultija jó CC-re is. De még az Akariust is szerezd meg, hőkövetős motyót lő, ezen a teszten az is jó. Utána volt a melee only silent kill próba. Ezen napokig szívtam, mire vki fentebb súgta, h van eldobható melee is... Utána simaliba.
Titánia questhez a bolond new loka csajokkal kell beszélned. Utána scannelés tenger...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest