- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Nekem az tetszik, hogy a 40-es szintre vihető fegyverekből 3-mat formázok egyszerre és úgy érzem magam mint amikor MR10 körül voltam és egyszerre húztam mindent, jó látni a küldetések végén ahogy szalad végig a sok csík
Jó újra a kis bolygókon játszani megnövelt szintű ellenfelek ellen amíg a Lich farmolódik. Megleptek hogy mennnyi Masteryt lehet ezzel összeszedni
Az elején kaptam 4 új fegyvert.. aztán a következő 6 lich egymás után sorban ugyanezeket hozta felváltva, és csak 2 volt damage % upgrade belőlük.. ezzel viszont az időmet vesztegetik, és ez nagyon nem jön be. Az a tervezett változtatás sem vígasztal hogy egymás után nem lehet majd 2x ugyanaz náluk, remélem valami jobbat találnak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó újra a kis bolygókon játszani megnövelt szintű ellenfelek ellen amíg a Lich farmolódik. Megleptek hogy mennnyi Masteryt lehet ezzel összeszedni