Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Nem tudom, mennyire fog beválni a papírforma, meg a wikia számai alapján tervezett karik, de ötleteim vannak. Fegyverek közül elsődlegesen egy Gram-et szeretnék szerezni, mert teljesen lőszerkímélő kézikészülék
, és ahol most járok, szívesen kardozok. (esetleg Fragor, bár jobban örülnék a gyorsabb kardnak)Fő lőfegyverből egy Latron-t, mert alapvetően szeretek ritkán de pontosan lőni, és takarékoskodni a lőszerrel (aztán később a gorgon, mert a daráló tutira másik stílus, de azt is érdemes lesz szerintem kipróbálni)
Oldalfegyóból meg álmodjak megint nagyot: lex, (később esetleg twin-viper és egy bolto). Ebből a készlet lenne kard+ majd később esetleg valami dupla (2 slot), + 2 fő lőfegyó + 3 oldalfegyver +1 valami még, ha megtetszik.A skilleket általában mindig a tömegre/vészhelyzetre tartogatom (főleg infestedeknél, mert azok ugye rögtön az életerőt viszik le, tehát ott gyorsan kell nyírni őket.
Lévén az excaliburnak nincs olyan sok energiája, hogy sűrűn sütögesse el a skilljeit, ha nincs kék gömb, a radial javelin a kedvencem elsődlegesen, bár néha egyszerűbb esetekben a s&d-t is használom. Az ugró skill, meg a világítás nem nekem való.Frameből azt hiszem ezek után teljesen meglepő módon ezen fegyverek mellé egy Rhinót szeretnék, mert az esetek nagy részében nekem a páncél fontosabb, mint az életerő (kivétel az infestedek).
Aztán később a Volt és Frost is megérne egy próbát. Ezeket szeretném kipróbálni, aztán majd meglátjuk. Azért is vettem meg inkább a +2 frame-slotot, nehogy véletlenül másra költsem el azt a kis lóvét. Ha nagyon bejön, lehet veszek platinumot később, hogy több slotom legyen mindenhez.
de ezekből szerintem lehet olyan karit kirakni, ami tényleg passzol a hangulathoz és stílushoz.Nyilván ha kapok segítséget, az nagyon jó lenne, de nem minden este tudok játszani, és néha bizony a hétvégéim is kiesnek, be sem tudok lépni. Máskor meg a gép előtt ülök órákig nap nap után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Videó stream letöltése
- Robotporszívók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és ahol most járok, szívesen kardozok. (esetleg Fragor, bár jobban örülnék a gyorsabb kardnak)