Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Van egy kis problémám, tegnap délután még rendben volt, most meg nem indul a játék.
A kis betöltés csík elment 100%-ig, majd megjelent egy hibaüzenet:Update failed!
The preprocess pass appeared to crash.
If possible please step through the crash-handler and note the WAR-number you were given when it completed.
Please contact support at http://support.warframe.com/ and include the WAR-number for further assistance.
The update will be restarted shortly..A Steam kliensben el akartam indítani a helyi fájlok épségének ellenőrzését, de a gomb nem klikkelhető ennél a játéknál.
Uninstalláltam a játékot, a mappájában maradt fájlokat kézzel kipucoltam, majd újratelepítettem.
A játékindító töltőablakban, a jobb felső sarkában lévő menüben csináltam egy cache ellenőrzést, de még mindig a hibaüzenetet kapom.
Előre is köszönöm
, ha van valami ötlet, mit lehetne még megpróbálni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ha van valami ötlet, mit lehetne még megpróbálni?