Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Ry0K3N:
A Steam statok problémásak (mondjuk ez azt is jelentheti, hogy neked van igazad), mert pl. a STO nagyon sokáig nem volt steamen és nagyon sokan, dobozosan vették meg voltak jó tárgyak akcióban.Kareszovics:
Per pillanat szerintem iszonyat káosz van a deveknél, mert már ők is se tudják / nem tervezték, hogy merre és hogyan. Archwinggel annyira belenyúltak sok helyen, egyszerre a rendszerbe, hogy ami kevés logika volt, azt is elcseszték.Amúgy az egész fejlesztésük érzésre meg. Emlékszem anno mikor a damage 2.0 jött, az volt az érv, hogy túl lineáris a sebzés. Na most damage 2.0 után, ugyanolyan lineáris, de most már loadoutokat kell csinálnon és váltogatnom, attól függően, hogy milyen ellenség ellen megyek (nagy élmény..).
A közelharc unalmas csinálunk energy chanellinget. Rendben van de sima közelharccal, kb. 98%ban ugyanannyit sebzek, akkor miért használja bárki is? (Jó, Life Strike buildet haználják néha, de annyi).
Excaliburt 5. alkalommal "javították", ami szerintem kicsit sok.Tudom F2P, meg ne várjak el sokat, de szerintem sok olyan dolgot csinálnak ami felesleges.
Mindenesetre már van tamagochink, space invaders 3Dnk és most jón a Warframe: Second Life a hubok formájában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Apple Watch
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Samsung Galaxy Z Fold 7 16 GB/1TB Jetblack
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Furry 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest