Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Ry0K3N:
A Steam statok problémásak (mondjuk ez azt is jelentheti, hogy neked van igazad), mert pl. a STO nagyon sokáig nem volt steamen és nagyon sokan, dobozosan vették meg voltak jó tárgyak akcióban.Kareszovics:
Per pillanat szerintem iszonyat káosz van a deveknél, mert már ők is se tudják / nem tervezték, hogy merre és hogyan. Archwinggel annyira belenyúltak sok helyen, egyszerre a rendszerbe, hogy ami kevés logika volt, azt is elcseszték.Amúgy az egész fejlesztésük érzésre meg. Emlékszem anno mikor a damage 2.0 jött, az volt az érv, hogy túl lineáris a sebzés. Na most damage 2.0 után, ugyanolyan lineáris, de most már loadoutokat kell csinálnon és váltogatnom, attól függően, hogy milyen ellenség ellen megyek (nagy élmény..).
A közelharc unalmas csinálunk energy chanellinget. Rendben van de sima közelharccal, kb. 98%ban ugyanannyit sebzek, akkor miért használja bárki is? (Jó, Life Strike buildet haználják néha, de annyi).
Excaliburt 5. alkalommal "javították", ami szerintem kicsit sok.Tudom F2P, meg ne várjak el sokat, de szerintem sok olyan dolgot csinálnak ami felesleges.
Mindenesetre már van tamagochink, space invaders 3Dnk és most jón a Warframe: Second Life a hubok formájában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest