Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MichaelSD

őstag

válasz Ry0K3N #3016 üzenetére

Ry0K3N:
    A Steam statok problémásak (mondjuk ez azt is jelentheti, hogy neked van igazad), mert pl. a STO nagyon sokáig nem volt steamen és nagyon sokan, dobozosan vették meg voltak jó tárgyak akcióban.

Kareszovics:
    Per pillanat szerintem iszonyat káosz van a deveknél, mert már ők is se tudják / nem tervezték, hogy merre és hogyan. Archwinggel annyira belenyúltak sok helyen, egyszerre a rendszerbe, hogy ami kevés logika volt, azt is elcseszték.

Amúgy az egész fejlesztésük érzésre meg. Emlékszem anno mikor a damage 2.0 jött, az volt az érv, hogy túl lineáris a sebzés. Na most damage 2.0 után, ugyanolyan lineáris, de most már loadoutokat kell csinálnon és váltogatnom, attól függően, hogy milyen ellenség ellen megyek (nagy élmény..).
    A közelharc unalmas csinálunk energy chanellinget. Rendben van de sima közelharccal, kb. 98%ban ugyanannyit sebzek, akkor miért használja bárki is? (Jó, Life Strike buildet haználják néha, de annyi).
    Excaliburt 5. alkalommal "javították", ami szerintem kicsit sok.

Tudom F2P, meg ne várjak el sokat, de szerintem sok olyan dolgot csinálnak ami felesleges.

Mindenesetre már van tamagochink, space invaders 3Dnk és most jón a Warframe: Second Life a hubok formájában...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés