Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MichaelSD

őstag

válasz Kareszovics #2871 üzenetére

- Archwinggel nem vagyok egyedül ezek szerint :)

- Syndicate ebből a szempontból nem rossz, de még mindig van 5 hiányzó prime darabom, nem hiszem, hogy az a tény, hogy még többet farmolhatok nekem jó.

- Excaliburnak a Slash Dash és a Radial Javelint ami hasonló modokkal ki lehet fejleszteni. Mindkettő fix sebzésű így T3ban használhatatlan. RJ kapott 3 másodperc stunt, de az animációja tovább tart, úgyhogy nagy ötlet. A Super Jump képességet nem láttam 3szor hogy használta volna valaki. Most láthatatlan az Exclabur ha SJt használ. Hogy minek nem tudom. Az egyetlen amivel lehetetett használni a SJt a Heavy Impact volt, de senki nem használta. Az ugrás sokáig tartott, a sebzés kevés, a finisher move sokáig tart közelharcban, tehát semmit nem nyújt amit egy másik CC vagy egy Boltor Prime ne tudna. Az egyetlen használható képessége a Radial Blind, azt gyengítették. Ha RBt használok, akkor a sarok vagy oszlop mögött lévőre nem hat. Briliáns.Az eddig se túl erős Excaliburnak pont ezek kellettek... :(((

- A 4 képességből, egy két fráme, kivételivel, nem tudsz kettőnél többet használni, mert ellentétes modok kellenek nekik. Vegyük hozzá, hogy 4ből 1 képességnek nincs értelme, nem sokat segít, hogy mind a 4et tudom használni. Viszont 1-el kevesebb slotom van, ami még inkább leszűkíti, hogy mit használ az ember. Kevesebb hely = még inkább optimalizálnak az emberek.

- Limbo csak idegesítő csapatban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés