Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
- Archwinggel nem vagyok egyedül ezek szerint

- Syndicate ebből a szempontból nem rossz, de még mindig van 5 hiányzó prime darabom, nem hiszem, hogy az a tény, hogy még többet farmolhatok nekem jó.
- Excaliburnak a Slash Dash és a Radial Javelint ami hasonló modokkal ki lehet fejleszteni. Mindkettő fix sebzésű így T3ban használhatatlan. RJ kapott 3 másodperc stunt, de az animációja tovább tart, úgyhogy nagy ötlet. A Super Jump képességet nem láttam 3szor hogy használta volna valaki. Most láthatatlan az Exclabur ha SJt használ. Hogy minek nem tudom. Az egyetlen amivel lehetetett használni a SJt a Heavy Impact volt, de senki nem használta. Az ugrás sokáig tartott, a sebzés kevés, a finisher move sokáig tart közelharcban, tehát semmit nem nyújt amit egy másik CC vagy egy Boltor Prime ne tudna. Az egyetlen használható képessége a Radial Blind, azt gyengítették. Ha RBt használok, akkor a sarok vagy oszlop mögött lévőre nem hat. Briliáns.Az eddig se túl erős Excaliburnak pont ezek kellettek...

- A 4 képességből, egy két fráme, kivételivel, nem tudsz kettőnél többet használni, mert ellentétes modok kellenek nekik. Vegyük hozzá, hogy 4ből 1 képességnek nincs értelme, nem sokat segít, hogy mind a 4et tudom használni. Viszont 1-el kevesebb slotom van, ami még inkább leszűkíti, hogy mit használ az ember. Kevesebb hely = még inkább optimalizálnak az emberek.
- Limbo csak idegesítő csapatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Revolut
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- Yettel topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest