Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
En is Excalibur-ral kezdtem, kb. en is lvl 25 korul vagyok, unlocktoltam a skill tree-jet is, igy ki tudom maxolni. Ash blueprinthez gyujtogetek most, tegnap sikerult eljutni a Titania-ra ahol elvileg potyognak Ash cuccok, de csak modot dobott boss fight utan. A boss eleg durva ott amugy, egy ninja szeru kardos allat, 4-en alig birtuk lenyomni, rohadt gyors volt, ide-oda ugralt egyfolytaban. Ugy nyomtuk le hogy egyikunk lestunolta mindig ugras+kard komboval, s amig a foldon volt lottuk messzirol, de aki kozel volt mindig lehalt es revive-olni kellett, addig egy masik elterelte a figyelmet, de igy is volt vagy 5 perc mire sikerult kiiktatni. Nem is maradt sok municio a vegere (visszauton is jottek a wave-ek), epphogy ki tudtunk menekulni.
Szervert szoktam valtogatni de kb. mindegy, ejszaka sehol sincsenek sokan, tobbnyire EU East-en vagyok. A nevem 1NST1G8R, ma felveszlek akkor aztan meglatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest