- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Uhh, hát köszönöm. Nem lesz ömlengés most.
Ez kb. ilyen felpörgetett Dead space.1. Tök sötét minden. Ha a brightnesst állítom, lila lesz minden. Ez normális az első pályán? 20 perc játék után szemkifolyás volt. (mert ugye csomó villogó izé van, azok meg 5000 lux) bloom off, HD on
2. Volt-ot választottam, de szintlépés után nem láttam, mit, hol kéne állítani, hogy most nekem jó legyen (nem is volt rá idő, az életemre törtek folyton). Speckó képességet nem tudtam használni. (mikor kapom meg? - a nő dumál az elején sokat, de nem marad meg minden)
3. Az sötét, kék járatot megtalálni a padló alatt az elején vicces volt (5-10 perc rohangálás, hogy mit hagytam ki?)
4. A hacker rejtvények jók (forgasd a hexát)
5. Az első 5 perc alatt kinyírtak... Mivan?! Most jöttem a rep.szimulátorból villám reflexekkel, nehogymá!
6. Utána lelőttem a kémcsöveket, és menekülni kellett, mint atom, visszarohantam az elejére, mindenkit otthagyva, de ajtó zárva... Utólértek, lemészároltak, még 4x... Kb. annyi ellen jött, mint egy horde+illusionist championnél diabloban. Bocs, nem volt jobb hasonlat.Asszem egyelőre ez így sok és sötét volt.

szerk: 4F03-042E-4C6C-6434 <-- ezt használtam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs