Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Szerintem 101%-ban bizonyosak lehetünk abban, hogy bele van nyúlva a meccsekbe. A kötvényfeladatod pedig szintén befolyásol.
Ma gondoltam lehozom a maradék 3600 pontot ami még az eventes taskhoz kell, ha mákom van két meccs elég hozzá.
T2 kötvényfeladat : nyerjek meg egy csatát amiben benne vagyok az első 7-ben.
Na mi történt? Jött három csata, 17db kihozott repülő, és 1200 pontnyi jóváírás. Mindenkit lelőttek előlem, mindenkit leütköztek, a földiket pont kibombázták, nyilván pont azt amire én is tüzet nyitottam stb, a szokásos. Mindhárom csata vereség, és az utolsó három helyen voltam. Úgyhogy ALT+F4 ... majd este visszatérünk rá.Egyébként ABben a bombereket meg tényleg el lehet felejteni, egyszer sem tudtam oldani most sem, most az volt a képlet, hogy az első találattól felrobbant. A DO217E2-nek ilyen jellemzőkkel reálisan szerintem jelenleg valahol 1.0-1.3-as BR körül lenne a helye, nem 4.7-en.
Totál el vannak baszva a bomberek, talán még a híres 1.71-től is jobban
Gondolom megint lesz vagy 3 év mire észreveszik, és egy picit erősítenek rajtuk ... Ezt egyébként nem csak én vettem észre a három meccsből volt egy ahol nem is volt bomber, a másik kettőben is 1-2 akadt...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondolom megint lesz vagy 3 év mire észreveszik, és egy picit erősítenek rajtuk ... Ezt egyébként nem csak én vettem észre a három meccsből volt egy ahol nem is volt bomber, a másik kettőben is 1-2 akadt...