Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Szerintem 101%-ban bizonyosak lehetünk abban, hogy bele van nyúlva a meccsekbe. A kötvényfeladatod pedig szintén befolyásol.
    Ma gondoltam lehozom a maradék 3600 pontot ami még az eventes taskhoz kell, ha mákom van két meccs elég hozzá.
    T2 kötvényfeladat : nyerjek meg egy csatát amiben benne vagyok az első 7-ben.
    Na mi történt? Jött három csata, 17db kihozott repülő, és 1200 pontnyi jóváírás. Mindenkit lelőttek előlem, mindenkit leütköztek, a földiket pont kibombázták, nyilván pont azt amire én is tüzet nyitottam stb, a szokásos. Mindhárom csata vereség, és az utolsó három helyen voltam. Úgyhogy ALT+F4 ... majd este visszatérünk rá.

Egyébként ABben a bombereket meg tényleg el lehet felejteni, egyszer sem tudtam oldani most sem, most az volt a képlet, hogy az első találattól felrobbant. A DO217E2-nek ilyen jellemzőkkel reálisan szerintem jelenleg valahol 1.0-1.3-as BR körül lenne a helye, nem 4.7-en.
    Totál el vannak baszva a bomberek, talán még a híres 1.71-től is jobban :( Gondolom megint lesz vagy 3 év mire észreveszik, és egy picit erősítenek rajtuk ... Ezt egyébként nem csak én vettem észre a három meccsből volt egy ahol nem is volt bomber, a másik kettőben is 1-2 akadt...

Új hozzászólás Aktív témák