- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #16593 üzenetére
"Elfelejtettem játszani 1 nap alatt?" - tudnád, hogy hányszor teszem fel magamnak ezt a kérdést?
Csak engem nem feldobálni szokott ilyenkor, hanem ilyenkor van, hogy a lövedékem az istennek sem talál, leütközik, lelövik előlem, kidobják alólam a földi célt, aztán egy lövéssel pilótámat lövik. Szoktam érezni egy meccsben már a második gépnél, ha csak free fragnek vagyok ott.
Olyankor nem tudok mit csinálni tudomásul kell vennem, hogy X db meccs ilyen lesz. Újabban ilyenkor csak elindítom a meccset, egy gép ki, alt+tab és mondjuk videózok még le nem megy a pár meccs. A rendszer meg elégedett, hogy X meccset lejátszatott velem az utolsó helyért. Persze ilyenkor meglepően magas a győzelem arányunk, mert nincs olyan harcifeladat, hogy "nyerj egy csatát, úgy, hogy az utolsó három helyen vagy" vagy "nyerj egy csatát, 50%-os harci aktivitás alatt". És hát ezekből az SL és az LB sem nagyon jön értelemszerűen. (a javítási költség miatt netto minuszos az összes ilyen, pláne, ha a sorban az első vagy tapogatózó meccs, mert akkor ugye 2-3 gépet is kihozok mire rájövök, hogy megint nem lehet jól szerepelni). -
wednesday
őstag
válasz
csongi #16593 üzenetére
Most az egyetlen élhető BR. az a 4.7
10 meccsből 6-7 downtier, 1-2 közép és néha-néha 1 uptier. És a meccsek 50-60%-át meg is lehet nyerni. Főleg a britekkel adja ezt be. Orosz 4.7 sem rossz egyáltalán, de lehet több játékos van, ezért hamarabb rak be olyan meccsbe, ami nem full downtier.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest