Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #16416 üzenetére
Na ez meg a másik : A legtöbb játék jutalmaz, meg inspirál, hogy maradj, itt meg akkor is büntet a játék, ha a büntetésed próbálod enyhíteni.
pl mikor a dobj ki X bázist feladatnál a tizedik reptérbirtoklást is megkapod.
Sokkal jobb lenne, ha a játék azt nézni, hogy ez a feladat? Meg tele van bomberrel a preset? Akkor naná hogy minimum légicsapást adunk, hogy szerencsétlen user tudjon haladni a feladatával... nem az h MUHAHAHAHA akkor lejátszatunk vele most 10 olyan meccset amikor esélye sincs haladni.
És mindenben ezt csinálja, nem véletlen, hogy abbahagytam az eveneteket, és fontolgatom, hogy a BP-t is lexarom a jövőben.Ma pl az a T2-es kötvényfeladatom, hogy csináljak 3 assistot. Kettőt sikerült lehozni, négy meccsből 5×4 azaz 20 géppel. Az nem fogja meghozni a kedvemet a feladatokhoz, hogy már a legegyszerűbbet is 40+ perc alatt sikerül lehozni, vagy éppen még azt sem ... Inkább csak legyintek : "jó, akkor hagyjuk, nincs nekem erre időm".
Értem én, hogy szeretnék megakadályozni, hogy idejekorán csak úgy kilépegess a meccsből, de ezt nem így kellene, hanem normális meccseket kéne akkor dobni, hogy ne is legyen kedvem kilépni. Mikor leülök játékot keresni, akkor általában nem arra vágyok, hogy pár perc keresés után 10mp múlva kilépjek, és 8-9 percig crewlockot bámuljak... hanem játszani, jól szórakozni akarok, és haladni a feladattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest