- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #16416 üzenetére
Na ez meg a másik : A legtöbb játék jutalmaz, meg inspirál, hogy maradj, itt meg akkor is büntet a játék, ha a büntetésed próbálod enyhíteni.
pl mikor a dobj ki X bázist feladatnál a tizedik reptérbirtoklást is megkapod.
Sokkal jobb lenne, ha a játék azt nézni, hogy ez a feladat? Meg tele van bomberrel a preset? Akkor naná hogy minimum légicsapást adunk, hogy szerencsétlen user tudjon haladni a feladatával... nem az h MUHAHAHAHA akkor lejátszatunk vele most 10 olyan meccset amikor esélye sincs haladni.
És mindenben ezt csinálja, nem véletlen, hogy abbahagytam az eveneteket, és fontolgatom, hogy a BP-t is lexarom a jövőben.Ma pl az a T2-es kötvényfeladatom, hogy csináljak 3 assistot. Kettőt sikerült lehozni, négy meccsből 5×4 azaz 20 géppel. Az nem fogja meghozni a kedvemet a feladatokhoz, hogy már a legegyszerűbbet is 40+ perc alatt sikerül lehozni, vagy éppen még azt sem ... Inkább csak legyintek : "jó, akkor hagyjuk, nincs nekem erre időm".
Értem én, hogy szeretnék megakadályozni, hogy idejekorán csak úgy kilépegess a meccsből, de ezt nem így kellene, hanem normális meccseket kéne akkor dobni, hogy ne is legyen kedvem kilépni. Mikor leülök játékot keresni, akkor általában nem arra vágyok, hogy pár perc keresés után 10mp múlva kilépjek, és 8-9 percig crewlockot bámuljak... hanem játszani, jól szórakozni akarok, és haladni a feladattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest