- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #8394 üzenetére
Szerintem ez valahogy úgy működik, hogy ha kaptál egy olyat, hogy ki kell nyírnod 5 játékost egy meccsen, akkor ha három egymásutáni meccsen sem sikerült ezt teljesítened, akkor vége az egésznek, azaz nem tudsz a következő "szintre" lépni.
Értelmetlen, semmit nem magyarázó leírása van ezeknek, nem egyértelmű. Legalább kértek volna fel akárkit, aki anyanyelvén beszéli az angolt, hogy készítesen egy korrekt leírást hozzá.
Én pl. olyanokat nyitottam a ládában, hogy Thunderer/Antimech wager + Wingman/On Hand wager. Most kereshetem elő, hogy ezek az achievmentek egyáltalán mit takarnak. Bonyolult ez az egész, nem is fogom aktiválni őket, majd csak ha lesz 30 különböző ilyen szarom, aztán az egyik majdcsak bejön... ahogy látom, ezeken nincsen úgymond "lejárati idő", mint a boostereken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest