- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Aha! Na igen az rata, de ha már itt tartunk a Chaika is igazi rata
Ground forces első tapasznyalatok:
Tankoztam kicsit most reggel. Nagyon fura ez a farolgatás Pz1C-vel, szerintem kicsit visszább vehetnének ebből a készítők, szerintem ennyire nem csúszkáltak az életben. Megvettem a StuG II-mat is, lőttem is vele egy oneshotot, aztán annyira leamortizáltak jópár lövés után, hogy az ágyúmat se tudtam mozgatni. De amit el kell mondani, hogy sokkal jobb ez a rendszer a WoT-nál. Eleve a spot úgy működik, hogy ha valaki látja az ellent messzebb akkor kap egy markert, de csakis addig amíg látható valaki számára. Mihelyst elbújik, eltűnik a marker róla. A szegényes zoomot szokni kell, hogy nem sniper a tank, csak arra kell figyelni, hogy a kis "x" zöld legyen, mert akkor majdnem tuti, hogy betalál a lövés. A csiki-csukizás élethűbb, azaz nem fog hirtelen visszafele menni a tank, ha fedezékbe akarunk húzódni, előbb azt a fránya váltót rükibe kell rakni a driver-nek... ejnye WoT. Lövedékek hol bemennek rajtunk hol nem, itt is számít a beforgatás. Az előbb taglalt Stug-om, legalább 4-et pattintott mielőtt kilőttek. Megálláskor a billegés már élethűbb, nem leszünk tőle tengeribetegek mielőtt stabilizálódik a hab test.
Kisebb fák, bokrok kidönthetőek, grafikai bugok bőven vannak amúgy (T-28 alsó testén átláttam keresztbe, robbanások néha csak a port verik fel egy nagyon pici helyen), fizika érdekes, főleg a tereptárgyak interakciójával van gond, pattogunk róluk, képesek felborítani egy ilyen pehelysúlyú lánctalpast.
De jó lesz ez, nagyon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Anime filmek és sorozatok
- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest