- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Patrick76496 #2100 üzenetére
Én az oroszoknál YAK-okat használok vadászként, a tűzerejük miatt, MIG nekem nincs.
Nálam így néz ki az orosz állomány, nem is cserélgetem őket már jó ideje:Manőverezhetőségre nekem egyik YAK sincs olyan, mint a német vagy japán vadászok, még a Spitfire-k is jobban fordulnak. Én az amcsi gépekhez hasonlítanám őket, talán a nagy ágyú miatt ilyenek
Viszont Yak-9K-val durván lehet osztani a népet, ha megtanulsz vele szépen lőni. Géppuska csak díszkategória rajta, csak akkor sorozok azzal, ha a bombázó motorját lövöm, minden másra a 45 mm-es ágyú. Egy lövés egy gép
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Patrick76496 #2100 üzenetére
Túl magasról próbálod akkor.
Keress vissza, tettem be pár saját videót hogy is néz ki ez. Én sem vagyok profi, de ad egy támpontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Minden, ami hőszivattyú
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged