Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

LOGOUT blog

válasz BerserkGuts #15145 üzenetére

Nekem a polimer. Ha összeraksz egy nagy dobozt, és 5 exo-skeleton-t, akkor 1 kupont ami azon a fülön beváltható 1 kis"tank"-ra, vagy háromszoros mennyiségben valami nagyobbra.

#15146 KROK640 Én is csak kb április elseje, és haloween miatt járok fel, így nem érdekelt...Aztán gyűlt annyi, csinálgattam, aztán mndom megnézek egy videót... így megértettem.Aztán ma világosodtam meg, hogy rosszul csináltam az egészet hatékonyság szempontjából.

Majd a legközelebbit már farmolni fogom! ;]
    Story szerint a hadszíntérről visszaérkező exo roncsokat kell megjavítani.
    A felső sorban vannak az alapanyagok. Vagy 2500 pontért járó ládákból esnek, vagy a roncsok szétszerelésekor.
    A második sor ugrós, mert az nyersanyag eladogatósira van.
    Harmadikban vannak az alkatrészek. Építhetsz is, de olcsóbb javítani azokat, amik visszajönnek a harctérről. Ha megvan 1-1 késztermék mindenből, akkor az exo-skeleton sor-ban 1-1-et össze tudsz állítani.
    Ha megvan az 5, akkor a 7500 pontokért járó ládaelemekből összeállított nagy ládában vissza tudod küldeni őketküldeni, amiért jár az igazolás, amit meg be tudsz váltani. 1 igazolás a kistank 3-3 ha nagy hajó, tank, repcsi.

Amire rájöttem: jobb sok nyersanyagot felhalmozni bontogatással, mint mindig megépíteni mindent amit lehet, mert a végén amíg nincs dobozod kész addig nem tudod fogadni az újabb harctéri szállítmányt, így azokból nem esik nyersanyag, szóval csak a kapható dobozok maradnak.

Új hozzászólás Aktív témák