Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz BogyóBP #15140 üzenetére

Elvileg repcsit, tankot, hajót lehet kifarmolni velük.
    Illetve amire én használom : a piacon eladni a kacatokat (de most kb semmi eladható nem jön) ezzel összegyűjteni annyi GJC-t, hogy május 9-én féláron vegyek újabb félév prémet. :)

A Gajin életében két legnagyobb ünnep van :
    1. Május 9 a győzelem napja
    2. November 6 környéke a WT szülinap
    Ezen a két ünnepen 50%-os OFF van kb mindenre is, többek között a prémiumra is. ilyenkor szoktam betárazni egy újabb félév prémiumot.

Az a jó, hogy mindegyik nagy ünnep előtt pár héttel szokott lenni kacatos event (aminek a darabjait el lehet adni a piacon) és ha az ember eleget játszik, akkor simán ki lehet pörgetni annyi GJC-t hogy ingyen van a prém, sőt még pár jármű skinre is futja.

Na de most rohadtul nem tudok eladni semmit, 3 napja napi 20+ meccset játszok, és nemegészen 1 GJC-t szedtem össze (máskor ennyi idő és játék után 6-8GJC-nél szoktam járni). Már bánom, hogy amim volt azt eladtam, lehet össze klelett volna rakni a repülőt és egyben eladni, csak ugye amikor sokan kirakják rohamosan lemegy az értéke, 1 hét alatt kiárulok simán 15-20GJC-t az alkatrészekből, sokszor mikor sok lesza kirakott repülő akkor meg lemegy az értékük 2-3GJC-re. :(

Új hozzászólás Aktív témák