- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Egyszerű boot
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Tegnap kicsit felhúztam magam, sorry
Hát néha érdekesen viselkedik, tény, de itt most tegnap nekem nagyon összejöttek ezek a bugok... és később se zuhant le... be is írtam chat-be, hogy magyarázza már el nekem, hogy repült tovább sértetlenül 4-5 40mm-es találat után... és ha már grafikán látszik a találat, akkor miért nem regisztrálta be a sebzést? Érdekes, no... És több bug is volt, szerintem egy hónap alatt nem találkoztam ennyi buggal mint tegnap... és persze mindig az én káromra (mondjuk ha javamra történik valami, vagyis nem veszem észre, hogy eltaláltak, az valószínűleg nem tűnne fel
).
És ugye itt van ez a spot dolog is, amit RG4L is említett, az nekem is feltűnt, és eddig nem volt ilyen. Visszafele fejlődnek, vagy mi van?
Vagy ez új fícsőr?
szerk.: ja, és nem csak ellent nem jelölte be, ott repkedett már egész nagy pöttyként (ergo 2-3 km-re lehetett) csapattárs, és őt sem jelölte ki, el is indultam felé, és akkor kijelölte, de csap a nyúlfarknyi kék háromszöget rakta ki akkor is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- LEGO klub
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I5-13420H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4050 6 GB 144Hz
- Xiaomi 12T Pro 5G 8/256 GB fekete
- -60% HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- AMD Ryzen7600X, AMD Radeon 7800XT, 32GB ddr5 ram, 1TB m.2 nvme SSD (garanciával, eredeti dobazaival)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest