- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #13575 üzenetére
Reálban nem mindegy, hogy mire van állítva, ezt próbálom magyarázni....
Árkádban, amit Te játszol, abban mindegy, Reálban marhára nem mindegyBetettem minden slotba különböző BR-ű gépeket direkt szemléltetésképpen. Mivel only reálozok, arra van állítva alapból nekem minden. Olvasd el felül, hogy mit ír.... Mivel a 6.7-es repülőt választottam ki, csak és kizárólag annak a BR-jét figyeli, a többi mintha ott sem lenne, figyelmen kívül hagyja. Amikor az 1.7-es gépet választom ki, akkor meg nem fog feldobni 6.7-be, mert csak a kiválasztott gép BR-jét figyeli.
Remélem így már érthető, és látod, hogy nem presetként kezeli Reálban a WT a betett gépeket, hanem az adott EGYETLEN kiválaszott gép BR-je a fontos, mert csak azzal repülsz, mással nem.5 db presetnek azért nem jó megoldás amúgy, mert nekem minden nemzetnél pl 1 fullosan képzett legénységem van, így 1 sloton használok minden gépet, gyorsabb és egyszerűbb volt úgy felfejleszteni a legénységet. Ha külön-külön slotban fejlesztgeted a legénységet, prémium nélkül rámehet az életed is. Jó, mivel én csak Reált játszok, nekem egyszerűbb egy legénységet fejleszteni, és abban az 1 slotban váltogatni a gépeket. De reálban így célszerű a legénységfejlesztés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Politika
- Vicces képek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest