Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RG4L

őstag

válasz m3tr0 #10369 üzenetére

Tudod, szokás mondani, hogy L2P.

Mindenki elkezdte valahol, még azok is, akik most nagyon szép eredményeket értek el a Thunder League-ben.

Szar a játék? Oké. Mondod ezt te... plusz nem tudod kivárni a csilli-villi jól fegyverzett, jó pilótás repülőgépeket? Igen, talán a pilótád képességei (legénységi pontok miatt) jobbak lesznek, de NEM Ő FOGJA AZ EGEREDET MOZGATNI.
    Feloldasz egy nagyon pöpec Spit Mk.22-t, de attól még nem leszel jobb pilóta, és az első Shiden Kai vagy Raiden le fog lőni. Feloldasz egy nagyon pöpec Fw 190 D-9-et, az első F8F-1B vagy La-9 le fog lőni. Akkor már a csilli-villi géped sem lesz olyan pöpec, nem? Akkor már jó gép sincsen a játékban, az összes szar, mind szarul lő, szarul teljesít stb. Fura, mert csak nálad van ez. Na mindegy is.

Ha képtelen vagy megtanulni a manővereket, megérteni azt, hogy minden repülő máshogy teljesít más magasságokon, akkor tényleg nem neked való ez a játék. Ezt mindent meg kell tanulni és tapasztalni kell. Ehhez hozzá jár, hogy sokszor, nagyon sokszor le fognak lőni.

Ne haragudj, de már millió meg egyszer olvastam a Tiedhez hasonló hozzászólást és egyszerűen a pofám leszakad, de nem tudom megérteni, hogy miért kell ezt? Annyira elkeseredett vagy, hogy muszáj vagy ócsárolni a játékot, lehordani holmi fostalicskának, csak mert pancser vagy? Bocs, kezdő, ezt akartam mondani, talán nem is számít, max. intézel hozzám is pár szép szót.

Elmész a boltba tejfölt venni, nem ízlik, meghát olcsó is volt, mit vártál tőle egyáltalán... mit csinálsz? Visszamész a boltba, és elkezded ócsárolni a tejfölt? Írsz a gyártó cégnek egy nyílt levelet? Megteheted, de mi értelme van?

Tedd magad túl rajta, és keresd meg azt a játékot, ami élményt nyújt neked. Nyílvánvaló, hogy nem a War Thunder lesz az, és ezzel nincs is semmi baj...

Új hozzászólás Aktív témák