Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoyoxy
tag
Ha valakit érdekelne, AdGuard VPN most 30 USD 3 évre, 10 eszközre.
-
zoyoxy
tag
Szerencsejáték-oldal VPN-nel, bár működhet, az álmoskönyv szerint rossz párosítás. Oldala válogatja, de örökre kitilthatnak. Ha csak erre kéne, akkor elég a DNS szervert átállítani, mivel idehaza a blokkolást, szerencsére, gyengeelméjűek csinálják. Mobilon a beállításoknál privát DNS, vagy a boltokból pl. a Cloudlare-féle Warp(1.1.1.1). De letölthető asztali gépre is.
-
zoyoxy
tag
válasz
bpmcwap
üzenetére
A nagy VPN szerverek címe publikus, elég azokat figyelniük. Próbálj csinálni sajátot. Nekem van itthon Raspberry Pi-m például, ha ezt beállítom kilépési pontnak tailscale-lel, lehet, hogy a magyar oldal működne külföldről is, nem próbáltam. Viszont ugyanígy tudtam nézni az olasz VPS-emen keresztül a Rai-t, anélkül meg nem. Outline is működhet.
-
zoyoxy
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem állítom, mert ilyen felállásban nem próbáltam, de a tailscale megér egy próbát.
-
zoyoxy
tag
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Lehet éppen valami pillanatnyi hiba is a WireGuard-ban. Ha tényleg van VPS-ed tényleg Magyarországon, akkor a TailScale megér egy próbát; az itthoni gépet be kell állítani exit node-ként.
-
zoyoxy
tag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
A BBC úgy látszik két dolognak a megszállottja és az egyik az, hogy ne lehessen őket külföldről vagy VPN-ről nézni. Kevés választási lehetőség van és az is csak fogyni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- EAFC 26
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold