Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
sziasztok van egy korlátlan telekomos 5 g multi simem ami benne van egy tp link NX 510v routerbe van is 5 g hálozat iphone 13 mini fel is csatlakozik a wifire de Wofire nem csatlakozik fel van egy xiamoni routerem ott simán fel csatlakozik a Wofiren van valakinek valami megoldás.Köszönöm elöre is.
-
csacsi67
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
szémomra is érthetetlen. ez olyan mintha hátrányos megkülönböztetés lenne.épp ma raktam rendbe a yettelnél az elöfizujaimat kértem a bekapcsolást nemleges választ kaptam.Tényleg anno abban az idöbep E.P. aki tudja az tudja hogy kiröl van szó amikor be jött a z m1 ipad pro Bp.majd nem össze yettis kirendeltésgébe voltam nem volt Felhivtam a nevezett személyt másnap mehettem a készülékért névre szólóan az Árkádba.
-
csacsi67
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
De engem is megértesz . DFe negem nem is érdekel megmondom öszintén ez az egész téma van korlátlan telekom flottám amiben minden müködik.
-
csacsi67
addikt
de flottás elöfizetésre nem kapcsolják be figyelj én az elsö 1000 ben benne vagyok a KÜF flottába hivtam a yetit elutasitás hivtam a flotta kezelöt egy nagyon jó indulatu ember sokan ismerik itt az nem tudott semmit intézni pedig nekem intézett pár dolgot a yetinél. Meg érdekes volt az ,hogy egyik ügyintözö elküld/jó tudom kik ülnek ott / a másik meg szó nélkül bekapcsolja. Én hazánkban már csak azt hiszem el ami elmult meg amit saját szemmel látok.
-
csacsi67
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Telekom a multi simet nem rég felő alapon aktiválja watchon.
-
csacsi67
addikt
Routeren ezt názzátek meg mert addig nem lesz voWi IPSEC Pass Through engedélyezve van-e
-
csacsi67
addikt
Köszi meg van a megoldás sok az ios eszköz tul kéne bonyolitani.
-
csacsi67
addikt
van egy iphone 14 pro van benne egy telekomos fizika sim ez a másodlagos ehez van egy multi sim watch 7 orán van ugyanebben a teloban egy yetteles e-sim hogyan tudom beállitani a wofit a telefonon mind 2 kártya korlátlan a xiamoni 12 simán megy a wofi de az iphonon nem .koszi Az elsödleges sim a Yetteles e-sim.
-
csacsi67
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
Pl attol mert nálam ha olyan helyen vagyok minden más müködik. Ingyen van. Tudod mire jöttem rá még ezek a simek mind alvo simek voltak nem is volt használva csak pl az egyik most a sticket meg havi egyszer probálom hogy van -e valami változás .Gondolom láttad tegnap betettem a digi topicba mit mutatt a sebbeségmérés még sebbeséget se lehet mérni vele.
-
csacsi67
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
Egyszerü az ellenörzés repülö mod be majd wifi be ha tudsz telefonálni van wofi ha nem akkor nincs wofi de az még nem azt jelenti hogy a készülékben van a hiba .Én ma futottam pont ilyennel egy kört kiderült hogy a sim hibás olvass a digis topicba miröl volt szó.
-
csacsi67
addikt
sziasztok egy gyors kérdés galaxy a51 mind 2 slotba digis kártya van engedélyzve mind 2 slotra a wifi hivás .Miért csak egyik kártya megy fel a wofira a másik nem .Ez igy van jól? Térerö nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest