- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Magnat #24913 üzenetére
Eddig is volt lehetőség tableten kezelni a Whatsappot, de csak úgy, hogy a kliens a telón futott, az azonos hálón levő tab pedig egy webes segédalkalmazással kapcsolódott hozzá. Ilyen értelemben gondoltam a külön klienst. Sztem elég egyértelmű az elvárás. Egy fiók, párhuzamosan több kliensen. Mint pl. a Gmail. Bármelyik eszközön hozzáférek, ha bejelentkezek a fiókba, de ettől a többi bejelentkezett eszköz nem veszíti el az aktivitását.
A Whatsapp a G. fiókommal szeretne szinkronizálni, hogy onnan hozzáférjen a névjegyeimhez. Csakhogy nekem ott nincsenek névjegyeim. Telónál ez nem probléma, mivel ott a saját névjegyzék. De, egy Androidos miniPC -nek nincs saját névjegyzéke.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Chrome
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest