- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkriszo
csendes tag
válasz
canniball #45 üzenetére
Pont a nevesíthetőség problémáját oldja meg a sip proxy (location database) és egyéb szolgáltatások pl. hangposta vagy PSTN hívószám hozzárendelés és társai. Persze lehet trükközni pl. DDNS, de én nem vagyok híve. Egyébként én sem vagyok feltétlenül szolgáltató párti, de ilyen esetekben nem árt, mert ez nem olyan dolog amit kvázi egyszerű felhúzni, mint egy email vagy webservert. Na meg a plusz szolgáltatások amiket kaphatsz az mindenképp megéri. Ja igen most fogják Magyarországon piacra dobni (néhány héten belül) a Linksys új IP telefonját (SPA-941). Sikerült egyet kipróbálnom és az nagyon teszett. Design tisztára mint a Cisco IP telefonjai. Hangminőségra profi még a G.723 codec-kel is egész jó (kb. mobil teló minőség).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest