- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
-= CsoCso =-
üzenetére
rippeld le
) -
bighed
csendes tag
válasz
-= CsoCso =-
üzenetére
Az illető h***e volt

-
-= CsoCso =-
tag
Hali All!
Van egy naggyon érdekes problémám: kaptam egy DVD-re kiírva néhány képet (elvileg egyszerűen bescannelve). Namost az illető rejtélyes okból .vob formátumban tette fel a DVD-re!!
Gőzöm nincs, hogy és mivel tudnék ''betekintést'' nyerni... Próbáltam DVD lejátszó progit, az semmit sem tud kezdeni vele.
Próbáltam grafikai programot (csak úgy habiból PSP-t), de az természetesen szintén semmit nem tud vele (miért is tudna...)
Láma vagyok a video-DVD-khez, úgyhogy még annyi, hogy a file-ok egy Video_ts nevű könyvtárban vannak, kiterjesztés szerint .IFO .VOB és .BUP formátumúak. -
Ijk
nagyúr
Ez számomra is rejtély.
Egyébként más oka is lehet, mert pl. egyik haveromnak integrált hangkártyája van és egyes DVD lejátszó progik az istenért sem akarnak megszólalni.
Egyébként én is a DvdX-el rippelek, régen éjszakára hagytam a gépre mert legalább 6 óráig tartott egy film, de most az új gép kevesebb, mint 3 óra alatt kivégzi. -
Ijk
nagyúr
Azt írta ha a gépén nyitja meg akkor nincs hang. Ebből következtettem arra, h. felmásolta az egészet. De akkor lehet, h félreértettem.
Egyébként én már másoltam DVD-t merevlemezre, és amíg nem raktam Video_ts mappába addig csak sz*rakodott velem, pl. nem volt hang. -
VladimirR
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
Pontosítok:
Az összes fájlt rakd egy ''Video_ts'' nevű mappába és a lejátszó programmal indítsd, h. dvd lejátszása mappából, és jelöld ki neki a Video_ts mappát. -
Ijk
nagyúr
A vob file-od be van rakva Video_ts mappába?
-
Bure
tag
Csá.
Az a gondom, hogy kaptam egy dvd-t, amin videofelvételek vannak .VOB formátumban, viszont ha a gépemen nyitom meg, nincsen hang rajta, legalábbis az általam használt lejátszóknál. Vannak a .VOB fájlok mellett .BUP és .IFO fájlok, de ezzel sem nagyon tudtam mit kezdeni.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ezt az egész katyvaszt valami könnyebben kezelhető(.AVI, .MPG, ...stb.) formátumba konvertálni hanggal együtt???
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Próbáltam grafikai programot (csak úgy habiból PSP-t), de az természetesen szintén semmit nem tud vele (miért is tudna...)