Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
újratelepítettem a vmware-t. most minden beállítás default -beleértve az ip címeket is. A virtuális oprendszeren DHCP-re van állítva a hálókártya, kipróbáltam a Bridge, NAT, HOST-only -t -egyiken se volt net....
So, UP!! -
Forest_roby
őstag
válasz
paramparya
üzenetére
Nekem egyik alapbeállításon se ment alapból (próbáltam mindegyiket).

-vagyis DHCP -n volt a virtuális op-ren az hálózati beállítások, lehet ott is kellett volna csinálni vmit...
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Hi!
Telepítettem egy vmware -t a gépre és installáltam egy ubuntu linuxot -rá. Szép + jó, de az internetet sehogy nem tudtam beizzítani. -próbáltam már sok mindent -ip-ket átírtam, de nem segített -csak elb***m az alap beállításokat. : ) Ennek megoldásához kérnék segítséget!
Két hálókártya van a gépemben alapból.
Az elsőn kapom a netet MacIP alapján és ICS-vel megosztom a 2 hálókártyának... -ez az alap felálás. Erre jött rá a vmware jónéhány virtuális hálókártyái, de azokkal semmi érdemlegeset nem tudtam kezdeni...
So, tudna vki segíteni a net beizzításában?
Előre is köszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest