- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
újratelepítettem a vmware-t. most minden beállítás default -beleértve az ip címeket is. A virtuális oprendszeren DHCP-re van állítva a hálókártya, kipróbáltam a Bridge, NAT, HOST-only -t -egyiken se volt net....
So, UP!! -
Forest_roby
őstag
válasz
paramparya
üzenetére
Nekem egyik alapbeállításon se ment alapból (próbáltam mindegyiket).

-vagyis DHCP -n volt a virtuális op-ren az hálózati beállítások, lehet ott is kellett volna csinálni vmit...
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Hi!
Telepítettem egy vmware -t a gépre és installáltam egy ubuntu linuxot -rá. Szép + jó, de az internetet sehogy nem tudtam beizzítani. -próbáltam már sok mindent -ip-ket átírtam, de nem segített -csak elb***m az alap beállításokat. : ) Ennek megoldásához kérnék segítséget!
Két hálókártya van a gépemben alapból.
Az elsőn kapom a netet MacIP alapján és ICS-vel megosztom a 2 hálókártyának... -ez az alap felálás. Erre jött rá a vmware jónéhány virtuális hálókártyái, de azokkal semmi érdemlegeset nem tudtam kezdeni...
So, tudna vki segíteni a net beizzításában?
Előre is köszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest